Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
szczeg贸lnie talia?

-> Sypher磗
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Tue Mar 25, 2014 10:41 pm    : szczeg贸lnie talia? Back to top

Dieta kapu艣ciana seks oferty Po艣ciel, narzuta i firanka ju偶 uprane. czy jest jakas metoda na rozciagniecie pasa w spodniach.
Mam nadzieje 偶e wytrwam.
wys艂a艂am fotki do \ze sie wtrace\
wiem, 偶e przed t膮 mobilizacja kilka dni temu nie by艂o najlepiej - pewnie ko艂o 80 (mam 170 wzrostu).
Patrza czy zgadzaja sie z wyrokiem I instancji czy tez nie.
Misha, jak ja Ci zazdroszcz臋!!
u mnie ewidentnie by艂o wida膰 na zdj臋ciu cyst臋 ok 1 cm...we wtorek po 艣wi臋tach prawdopodobnie b臋d臋 miala zamykany kana艂 na sta艂e ze srodkiem wybielaj膮cym, zeby mi nie 艣ciemnia艂a ta jedynka ( nieunaczyniony z膮b z czasem ciemnieje ) mam nadzieje, ze to koniec przeboj贸w z tym z臋bem bo lecz臋 go od pazdziernika !!
Nie wiem Ewiks ile masz lat, ale ja jestem w okresie menopauzy i chocia偶 wczesniej tez miewa艂am problemy bezsenne to w tym czasie ogromnie si臋 nasili艂y, chocia偶 偶adnych innych jak jakies uderzenia gor膮ca lub cos w tym rodzaju , dolegliwo艣ci nie odczuwam..ba nawet mam wi臋ksz膮 ochote na seks niz wczesniej, gdy by艂am m艂oda i wiecznie 艣piaca.Zatem wiem,偶e menopauza to czasem dramat bezsenno艣ci.Pojecha艂am wi臋c do Katowic ( ok 300 km) do Pani ginekologa-endokrynologa i ona zaleci艂a mi plastry hormonalne lecz z uwagi na moje sklonno艣ci do guz贸w piersi, zastapi艂a je lekiem p贸艂-hormonalnym ( troche mi nazwa wylecia艂a ale to chyba Biostymina ) tylko dawka wi臋ksza niz normalne dostepne bez recepty, dlatego jest na recept臋.I cud po latach m臋czarni moja bezsenno艣膰 jakby z艂agodnia艂a.
No co wy ??
Mam straszn膮 ochot臋 na g艂od贸wk臋 (chodzi mi raczej o oczyszczenie organizmu ni偶 schudni臋cie), ale boj臋 si臋, 偶e m贸j prze艂yk tego nie wytrzyma.
Zastanawia艂am sie nad zakupem pianki z nivei.

to tez bedzie dobrze brzmialo carmen majdan sex anonse .

W ka偶dym razie 偶ycz臋 rewelacyjnego i zadowalaj膮cego efektu. Ja przeciez pokornie to znosze. powodzenia. przez 2-3 miesi膮ce by艂o wszytsko dobrze ale pozniej coraz bardziej mi ros艂o;/ wiec posz艂am do innego chirurga on tez mi poleci艂 isc jeszcze raz na zabieg a pozniej rozne mascie. pozdrawiam Jola portal społecznościowy
sprz膮tania, pracy przy kasie, opieki nad chorymi, house-keeping. Pami臋taj najgorsze s膮 3 pierwsze dni.A p贸藕niej ju偶 z g贸rki.A jak b臋dziesz mia艂a kryzys to id藕 do.艂azienki i r贸b.lewatywa.Dla mnie to zawsze dzia艂a. To jest nowy Bond. A Wy mamusie juz tuz tuz ujrzycie swoje skarby...Chcialabym zeby juz byl grudzien .... Witam wszystkie obecne oraz przysz艂e mamy! T臋pi za艣 nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu traktuj膮c je jako jeden z grzech贸w g艂贸wnych. Lekarza poleci艂a mi koleznka, kt贸ra mia艂a spor膮 blizn臋 po operacji a jej z kolei inna koleznka, kt贸ra tez robi艂a jakie艣 blizny.
trwam dalej
dbaj o siebie.
administuje cos...mialam na roku kurs ze Strategii i to robie wlasnie+ 100 innych rzeczy.
a we藕 go lakierem do w艂os贸w...
usun臋艂am 贸semk臋 w sobot臋 (31.03) zap艂aci艂am 250 z艂.

:   
        -> Sypher磗

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson