JeanettMq -=TH CoreMaster=-
: : 1731 : Dalestie  |
: Tue Mar 25, 2014 10:41 pm : szczególnie talia? |
 |
|
Dieta kapuściana seks oferty Pościel, narzuta i firanka już uprane. czy jest jakas metoda na rozciagniecie pasa w spodniach.
Mam nadzieje że wytrwam.
wysłałam fotki do \ze sie wtrace\
wiem, że przed tą mobilizacja kilka dni temu nie było najlepiej - pewnie koło 80 (mam 170 wzrostu).
Patrza czy zgadzaja sie z wyrokiem I instancji czy tez nie.
Misha, jak ja Ci zazdroszczÄ™!!
u mnie ewidentnie było widać na zdjęciu cystę ok 1 cm...we wtorek po świętach prawdopodobnie będę miala zamykany kanał na stałe ze srodkiem wybielającym, zeby mi nie ściemniała ta jedynka ( nieunaczyniony ząb z czasem ciemnieje ) mam nadzieje, ze to koniec przebojów z tym zębem bo leczę go od pazdziernika !!
Nie wiem Ewiks ile masz lat, ale ja jestem w okresie menopauzy i chociaż wczesniej tez miewałam problemy bezsenne to w tym czasie ogromnie się nasiliły, chociaż żadnych innych jak jakies uderzenia gorąca lub cos w tym rodzaju , dolegliwości nie odczuwam..ba nawet mam większą ochote na seks niz wczesniej, gdy byłam młoda i wiecznie śpiaca.Zatem wiem,że menopauza to czasem dramat bezsenności.Pojechałam więc do Katowic ( ok 300 km) do Pani ginekologa-endokrynologa i ona zaleciła mi plastry hormonalne lecz z uwagi na moje sklonności do guzów piersi, zastapiła je lekiem pół-hormonalnym ( troche mi nazwa wyleciała ale to chyba Biostymina ) tylko dawka większa niz normalne dostepne bez recepty, dlatego jest na receptę.I cud po latach męczarni moja bezsenność jakby złagodniała.
No co wy ??
Mam straszną ochotę na głodówkę (chodzi mi raczej o oczyszczenie organizmu niż schudnięcie), ale boję się, że mój przełyk tego nie wytrzyma.
Zastanawiałam sie nad zakupem pianki z nivei.
to tez bedzie dobrze brzmialo carmen majdan sex anonse .
W każdym razie życzÄ™ rewelacyjnego i zadowalajÄ…cego efektu. Ja przeciez pokornie to znosze. powodzenia. przez 2-3 miesiÄ…ce byÅ‚o wszytsko dobrze ale pozniej coraz bardziej mi rosÅ‚o;/ wiec poszÅ‚am do innego chirurga on tez mi poleciÅ‚ isc jeszcze raz na zabieg a pozniej rozne mascie. pozdrawiam Jola portal społecznościowy
sprzątania, pracy przy kasie, opieki nad chorymi, house-keeping. Pamiętaj najgorsze są 3 pierwsze dni.A później już z górki.A jak będziesz miała kryzys to idź do.łazienki i rób.lewatywa.Dla mnie to zawsze działa. To jest nowy Bond. A Wy mamusie juz tuz tuz ujrzycie swoje skarby...Chcialabym zeby juz byl grudzien .... Witam wszystkie obecne oraz przyszłe mamy! Tępi zaś nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu traktując je jako jeden z grzechów głównych. Lekarza poleciła mi koleznka, która miała sporą bliznę po operacji a jej z kolei inna koleznka, która tez robiła jakieś blizny.
trwam dalej
dbaj o siebie.
administuje cos...mialam na roku kurs ze Strategii i to robie wlasnie+ 100 innych rzeczy.
a weź go lakierem do włosów...
usunęłam ósemkę w sobotę (31.03) zapłaciłam 250 zł. _________________ My webpage - Instant Loans |
|