Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
a macie jakies linki do tego drugiego bo nie kojarze...

-> Sypher´s
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Sun Mar 23, 2014 8:50 am    : a macie jakies linki do tego drugiego bo nie kojarze... Back to top

Upinka, wiem o czym mówisz... sex anonse ja mam już rozwód cywilny, a teraz załątwiam unieważnienie w kościele.
Wiem ,że zdarza się ze pępki się przerywaja i własnie tego się boje ze to się stanie mi.
Co do tych zmian to ja myśle że to dopiero początek, nie dobrze sie dzieje, kadra powinna zaczać trząś dupskami!
Dziś troszkę lżej - i dobrze
jesli to sie nazywa normalnosc to dzieki Ci Boże ze jestem nienormalna
Klaudia

do Przyjaciółki konspiracji anonse erotyczne wojcicki robi nory takie bardziej zadarte, latkowski proste.

no to i ja doÅ‚Ä…czÄ™ do klubu ostatnio noce to koszmar ciÄ…gÅ‚e drÄ™twienie jednej i drugiej rÄ™ki +sztywnienie karku Też zaczyna mnie to przerażać, bo porodu fizjologicznego nie da siÄ™ przeÅ‚ozyć na za dwa dni aż któraÅ› pacjentka zwolni miejsce. Z medycznego punktu widzenia wszystko jest ok, ale Doktor stwierdziÅ‚, że mam być zadowolona i.. Dzwonisz normalnie do gabinetu, pytasz o najblizszy wolny termin i juz. Wystarczy siÄ™ postarać... portal społecznościowy
Mam obawy co do ich planów, czy może mi ktos podpowiedzieć jak jest z pracą we Włoszech? Awidnosc przeciwciał w kl. Potem miałam przerwę w tej walce. A ten tatuaz medyczny mozna robic na świeżej ranie? ???????????????????????????????/ Odnośnie gruszek dalej uważam ze jest to strasznie uciążliwe. A laseru mysle ze warto by bylo sprobowac.
dzięki WIKI za pomoc jak coś to pisz!w razie jakiś nowości
bo serce zostaje,
Poszłam tam bo moją ciocię obcinał taki młody chłopaczek i była bardzo zadowolona i zapłaciła 20 zł.
Odpowiedz sobie sama na to pytanie.
Co, naprawde gryzie?
musze sobie to wszystko poukladac jakos...
22.Bryan Adams - When You're Gone
Jezu ufam Tobie- szybko i bez przerwy by nie dopuścić żadnych myśli do głowy.
hej a ja mam taki otoz problem od koniec zeszłego miesiąca miałam przeprowadzany zabieg udrozniana jajowodow 21 czerwca powinnam dostać okres, ale jak do tej pory nie go.Od zeszłego tygodnia mam wszystkie objawy taka jak na okres boli mnie brzuch bola mnie piersi.Zrobiłam dzisiaj test ciążowy dla pewności wyszedł negatywny.Cały czas mam jakas dziwna wydzielinę,ale nie swędzi mnie ani nie piecze.Co o tym sadzicie??

:   
        -> Sypher´s

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson