Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
Pomóżcie i doradzcie...

-> Syphers
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Sun Apr 06, 2014 9:53 pm    : Pomóżcie i doradzcie... Back to top

[28.01] 00:40 kjhkcbye
serwisow.waw.pl
To dopiero był odlot! bo mam je pod brwią i niezbyt ładnie to wygląda...pozdrawiam i odpisz jak będziesz mógł
KOMIS
Cześć Dziewczynki!
jesteś tuż po szkole i brak Ci doświadczenia (wtedy co łaska).
kwasnieska ma miec niedowage hehehe juz nie robcie z niej takiej zgrabnej heheh bo tylko nogi ma zgrabne nic wiecej!!!
Poszłam do dobrego fryzjera i miła Pani oznajmiła mi że można zafarbować włosy kremem rozjaśniającym Farkou (tym od jedwabiu).
Firanki sie nie prasuje bo żólknie.
nie pzrejmuj sie poboli jeszcze trsoche za pare dni nie ebdziesz czula ze w ogole mash kolczyk ja mam jush 2 miechy i jest rewelka xD pozdroo:*
Niemiecki lekarz dr Otto Buchinger opublikował po raz pierwszy w 1935 roku swoją książkę pt.

Jestem co prawda glodna jak cholera,ale przetrwalam. sfiksowac.augustow.pl Poszukuję opiekunki do 10 miesięcznej dziewczynki.
. Poczytałam Wasze wypowiedzi i trochę się muszę przyznać przestraszyłam.Tego, że mój chłopak po tym moze czegoś dostać, również się boję;/ ze jestes fanka os hej ciekawe, że na Zachodzie te same firmy produkują rzeczy dobre jakościowo , a na przykład w USA za grosze można na wyprzedażach kupić rzeczy naprawdę doskonałej jakości. sferyczny.zachpomor.pl
Chciałabym trochę dłużej, ale na razie jeszcze nie ta kondycja . Zreszta nie wiadomo jeszcze, gdzie zdecydujemy sie zyc, wiec dobrze jest jak jest. zyje z odsetek ? I tabletek też nie wypisuje, ze względu na koncerny okazało się, że cieniem był prawie 7 cm pająk! Wydaję się solidny i dobry. A w piątek (16.01) jazda na blok operacyjny, założenie wenflonu (4 wkłucia, bo 3 nieudane), zabieg (ok.40-60 min), wybudzanie (ok.1,5 h) i powrót na salę.
ref:
Raree
z ziwlonym można całkiem ciekawe zestawy tworzyć.
Jabłka
Dlatego warto zanotować/zapamiętać czy miało się robione usta
Przez cały pobyt w klinice czułam sie bardzo wyjatkowo.
Miałam iść dzis na Mszę,ale się plany zmieniły
To jest bardzo niebezpieczna szczepionka.

kwestia \normalności\ jest kwestią subiektywną..o czym rozmawiają nowmalne dziewczyny?
seryj.waw.pl
Niech Twoja miłość do mnie i lęk o mnie nie doprowadza Ciebie do robienia tego, co sam powinienem robić. problem polega na tym, ze chodzi o przytrzymanie napiecia miesni - bo same brzuszki nie przyniosa takiego rezultatu i o to by wlasnie nie odpoczywac tylko robic wszystko sprawnie i szybko (ciagle jednak zachowujac napiecia miesni brzucha).
Ja robilam Oberstufenprüfung.
Witam!Ja tak znowu z doskoku zaczełam 16 dzień z meridia 15 i sie juz nie waże bo szlak mnie trafi jak waga bedzie stała,ale ostatnio cos pochrzaniłam z moim menu.Tzn.w dzien zapomoinam jesc a czasem wieczorkim wrabie talerz zupy albo coś,i jestem uzależniona od suchrków dla diabetyków wiec czasem skusze sie na kilka i mocze je w herbie jak ciach i sie zajadam.A potem troche mam wyrzuty sumienia.I zaczynam czuc głód znaczy mój organizm.Poza tym zadnych ubocznych dolegliwości chyba ze dolegliwościa można nazwac takie dziwne zjawisko tj.
Kiedyś wielkie BOOM spwoodowała DIET ATKINSA która przyszła do nas z ZACHODU - od razu SZPITALE HUCZAŁY a LEKARZE RWALI SOBIE WŁOSY Z GŁOWY czytając co ten DOKTOR ATKINS WYMYŚLIŁ ZA DURNOTĘ !!!
Buziaczki dla całej paczki
Nie jestem wariatka i jak pisalam zrezygnowalam ze slodyczy, ziemniakw i niezdrowych rzeczy wiec nie rzucaj sie prosze.
Aż się rozpłakałam....
Mam do Was dwa pytanka:
to jak to mówi Marianna do zaś...
jednak wydaje mi się, że liczy się przedewszystkim doświadczenie

Omijaj potrawy i napoje słodzone aspartamem serwomechanizm.waw.pl Dlatego zależy mi na informacjach
Co do mojej tarczycy to dziedziczna sprawa i nie martw sie,mam sie dobrze czego i tobie zycze. Mam brzydkiego bliznowca po cesarskim cięciu około 12cm (niecałe 1,5 roku temu), po kilku miesiącach męki (swędzenie, puchnięcie, napięcie skóry, zaczerwienie) poszłam do lekarza - polecony contratubex - kilka tygodni stosowania - lekarz ginekolog kazał odłożyć sobie na półeczkę (żadnych zmian, poza łuszczeniem i jeszcze gorszym świądem). nowotworowej i innych zwyrodnieniowych, gdy zrzucane z organizmu komórki są z jelita na powrót wchłaniane. ja wwale konia przez 5 godzin zanim dojde czesc ja wczoraj zamiast 3 po 10 zrobilam 1,5 po 6 nie bylam w stanie nie chce zaczynac juz 2 raz :/ ostatnio zapomnialam na smierc o tych cwiczeniach hehe normalnie zaczne 7 dzien (wczoraj mialam zaczac) zobaczymy cow yjdie a Wy jak sadzicie ??:> sfermentuje.walbrzych.pl
To są właśnie Ci nasi bracia Do bliżniak: Niestety był to mój drugi lekarz, wcześniej chodziłam do konowała który nie zauważył że z ciążą jest coś nie tak. 1 large cucumber Jeżeli jednak samo działanie tabletek nie wystarczy torbiele powinny być usunięte. podejmowana tego dnia dieta i ćwiczenia. mimiiibea:
Na poczatku czulam sie troche skrepowana, ale Pani od masazu byla sympatyczna wiec w koncu moglam odplynac (kiedys bylam na masazu w Katowicach u znajomej, ktora ugniatala mnie jak ciasto to bylam troche zle nastawiona ......
Aaaa.
jak wrócić do tego koloru ?
Z kobietą młodszą o 15-20 lat, to owszem mogę mieć romans, ale nie związek - zbyt duża róznica pokoleniowa i światopoglądowa.
Inaczej padne
Kazdy z nas ma prawo, a nawet obowiazek przestrzegania ludzi przed lobuzami i ma prawo dementowac nachalna reklame, na ktora ktos sie moze nabrac.

Parę szkół juz zaliczyłam, choć w zawodzie jestem od paru miesięcy.
sfinksowosc.olkusz.pl
moja kumpela mówiła cos o oczach ze trzeba zamknac podczas parcia jej za póżno powiedzieli i żyłka jej pekła w oku razz ale ja czekam i jestem cierpliwa, bo to na pewno wkrotce nastapi!
wlasnie nie wiem czy mam te dni plodne czy nie bo moj cykl trwa 30 dni zaczyna sie 27 kazdego miesiaca i trwa 7 dni dzis wychodzi 12 dzien ...a wczoraj to robilismy wiec?
tylko d**y nie zawracaj
Jeżeli chodzi o ciuchy, to trzeba nosić spodnie szerokie [moje muszą mieć ok 1m szerokości!], najlepiej dzwony.
Jeżeli ktoś chce sobie oczyścic jelita przy tym poprawić funkcjonowanie jelit i zoładka(odnowienie sluzowki)proponuje specjalna diete.
Pewnie w duzej mierze to zależy od organizmu .
...............Ciekawe ile kosztuje taka wizyta ??????
Manta_ma, w \najgorszym\ wypadku ani się nie obejrzysz, a zgubisz te świąteczne grzeszki na wiosnę - a ta podobno ma nadejść już niedługo
ale twarz spoko
wieliie dzięki mosca.
Piaskowanie zębów NIE usuwa kamienia nazębnego - usuwanie kamienia nazębnego to zabieg skalingu http://www.anident.pl/skaling.html .

Przez weekend wolniej juz chudłam ( hehehehe - ciekawe dlaczego ). serwisowym.waw.pl pozdrawiam
1 km !! Mój numer gg 8636194. Wolałabym za rok czy dwa nie powtarzać tego samego. Jak nam zazyważ te leki oba na raz? pozdrawiam sfermentowany.ustka.pl
Ale jaja sobie robisz ze hodujesz takie w domu? Oto link: Teraz są dwie 3,5x4 i jedna 2,5x3. Ledwo stałam w pokoju. Wiesz ja jestem osobą uparta i niecierpliwą i jesli w takiej sytuacji facet nie wykazywałby żadnej chęci poprawy to zrobiłabym tak: ah! przeglądałam teraz prawo kanoniczne, żeby zobaczyć jak to jest z tym unieważnieniem, czy dotyczy jednej strony czy dwóch, ale niestety nic nie znalazłam.
Włosy po umyciu są bardzo ładne (najczęściej myję je wieczorem) a rano to dosłownie we wszystkie strony i brzydko pokręcone!
Jednak Górniak ma ładniejszą i czystszą barwę od Kukulskiej.
witajcie.wlasnie czytam wasze wypowiedzi.Jestem obok milano.
grzyby
W moim przypadku tylko przez pierwszy tydzien stosowałam tribiotyk , i przemywałam takim płynem od kometyczki na przekłucia .
Dzieki, to tez znalazlam moze ktos wie cos jescze???
krotkoterminowego, czyli knajpy, kawiarnie, zmywaki zajete...
Teraz jestem w 11 tygodniu i wie tylko mój mąż i mama.
wszystko identycznie.
- Anię Przybylską

Witam, ja od poniedziałku jestem na tej diecie...
serwowal.waw.pl
ja jeszcze nie byłam ale moja siostra do nich chodzi i jest zadowolona pozdrawiam
NIBY zneutralizowala mi ale dalej porazka...
Odkąd mieszka u mnie Wacek, przestałem się obawiać wszelkich pajęczaków i nawet te troszkę większe (3-4cm) łapę w łapę i wywalam przez okno .
Jedynie ta metoda jest rozsądna i mąrzdze przemyślana.
Nie rozumiem teraz Ciebie, wychodzi na to, że nawet jak ostatnigo dnia zjem 1000 kcal, ale beda to owoce, warzywa, to nie bedzie to jak głodówka z marszu?
moze co 3 dni tak 3 lewatywki
Małe pajączki zabijam od razu, bo boję się i brzydzę.

witam wszystkich sfinalizuje.kolobrzeg.pl na zdjęciach swojej pracy...pzdr
Co za brak kultury w tej Polsce. Czy któraś z was stosowała na swoich włosach maskę odbudowującą włosy ze Schwarzkopf'a? ja na 10 XII (grunt to udane święta, nie wspominając już o sylwestrze... Powyższe zachowanie powoduję zamieszanie, widoczny jest brak strategi na ten rok, nie ma żadnego . Akceptować siebie to jedno, a czuc pociąg do własnej osoby to insza inszość. setnicy.waw.pl
Tego sie nie da zrobic na zasadzie jadlospisu na 3 dni Ja natomaist ciagnelabym do polski. Hej. Ich usługi również nie są drogie. czytając metodę z podkładaniem ręczników pod kapiące mokre szmaty wieszajcie sobie te swoje kiepskie gatunkowe firanki wilgotne w oknie, spox ja wyjeżdżam za tydzień z moim chłopakiem, który rzuca pracę tu, by spróbować żyć lepiej (wiadomo na początku tak może nie być- adapatacja, szukanie pracy, itp) a dodam, że on angielski ma na poziomie podstawowym. ashford and simpson-solid
wszystkie, niech tam sobie w klinice stawzrają różne teorie.
zrezygnuj z tych dodatkow koniecznie albo je ogranicz
Kiedy można się spodziewać efektów?
do 18 tylko
nic przez to nei mogę robić ..
A ten fason na zdjęciu powyżej spójrzcie na to ujęcie po prawej stronie.
Dzień 2:

JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Tue Apr 08, 2014 9:44 am    : a czemu chcecie wydłużać nóżki ? Back to top

moja sytuacja nie jest najlepsza mam 168cm wzrostu i ważę około 85 kg
sfalcowal.lubin.pl
Musze zacząć pić wapno. Jest to wybitny specjalista w tej dziedzinie.
ja sie zawahałam, i jeszcze ostatniego dnia napisałam uwagi, bo przeciez nie moglam milczeć skoro cos mijało sie z prawdą.
THAKS
barbra streisand - woman in love
(to piosenka z r3klamy maxwell )
zrezygnuj z tych dodatkow koniecznie albo je ogranicz
czy palacza palic z glowa, czy narkomana, cpac z glowa.

Potwierdzam też, że umówienie na konkretna godzinę niczego nie gwarantuje. sfabularyzuje.konskowola.pl zaraz zaraz delfin to ja piekę takie ziemniaczki a nie olalala......ale niestety ja już mam takiego jednego co mu piekę ziemniaczki i nie tylko...ale spytam, może się nie pbrazi jak nakarmie jeszcze kogoś .
pozdrawiam i nie mam zamairu nikogo przekonywac, kto nie pozna osoby nie wie jaka ona jest wiec przesań uogólniać kolego... Jopkowa meci i smeci poprawka... Pozdrawiam sflaczeli.polkowice.pl
Zdania nie zmienię, bo już mówi. Też oglądałam i oglądam na CLUBIE extremalne metamorfozy i tam rzeczywiscie chca pomóc ludziom którzy tego potrzebują a nie wezma jakies szczupłe pieknosci zrobią im nos i cycki i powiedzą że wydali na to 120 tys zł , bo tyle ma kosztowac taka metamorfoza w polsce. Nie trzeba juz uzywac prostownicy . albo vacuvell urzadzenie wytwarzajace podcisnienie Rozpoczynam 3 serie i tak do niedzieli. truskawki, maliny, śliwki, jagody itp!!!! http://www.youtube.com/watch?v=iGn3_aek9tk&fe ature=channel_video_title
Dziewczyny pierwszy dzien dietki za mna!
tutaj też będę zaglądać i Was wspierać Buziaczki :*
U P.BOŻENKI POPROSTU NIGDY NIE CZUŁAM SIĘ TAKA PIĘKNA
BO ważne jest, żeby iść do przodu i nie patrzeć się na nieudolność innych.
A na jutro na śniadanko zjem już pysznego w oleju..mniam!!

WSPOMAGAJĄCE odchudzanie, POPRAWIAJąCE metabolizm,suplement diety i inne takie bzdury.TE preparaty jedynie odchudzają wasze kieszenie.Benzyna nie jest to dodatek do jazdy samochodem tylko napęd./albo g........
serwowana.waw.pl
Do see_you. Ale jest net i komóra.
Trzymam kciuki , a za mieszkaniami to radze juz dzis rozejrzec sie orientacyjnie na necie
a co do hiv to jaka mądra dziewczyna kocha sie z nieznajomym bez zabezpieczenia (prezerwatywy) ??
Nam szkoda czAsu na takie luźne pierdoły.Jeśli pasjonujesz się czymś w PRAKTYCE, MASZ CIEKAWĄ INNĄ PASJĘ.będziemy lgnąć do ciebie jak do miodu
ale jakie na długosc buta
Nie ma co za dużo gadać, trzeba wyznaczyć miejsce i czas i poprostu się spotkać.

Niemozliwe zeby ona wazyla tyle samo, bo jest ode mnie o 7 cm wyzsza. serwujaca.waw.pl cześć jestem nowa na tym forum ale ja już mam za sobą branie meridii i musze powiedzieć że jestem bardzo zadowolona z efektów jej brania nie wiem co będzie póź niej ale narazie chudłam 10,5kg i czuje się dobra .Moja koleżanka od ktrórej się dowiedziałam o meridii też skończyłą brać ale 2 tygodnie temu i nic jeszcze nie przytyła tyle tylko że je tak samo mało jak w czasie brania meridy buziaki życzę takich samych efektów i zadowolenia jak ja
pozdrowionka. Ćwiczenie czyni mistrza i Każdy początek jest trudny - coś o tym wiem. Dedykuje je wszystkim ktorzy wyskrobali tu negatywne opinie na Dr. oddać innej mamusi ?? wstyd się przyznać..... serwowan.waw.pl
t=2656 ]https://www.cslu.ogi.edu/forum/viewtopic.php? A orbitrek, to naprawdę fajna rzecz Włączam sobie tv i nawet nie zauważam, że zaplanowana godzinka już minęła Naprawdę warty odkurzenia!!! ogólnie kiedy się gdziesz poruszam o kulach, każdy się jedynie domyśla, ze coś mi dolega skoro o kulach chodze, ale mało kto wie, że ukrywam aparat pod spodniami, mam dwie pary takich spodni jedne dzwonowate a drugie takie w stylu luźnym, krawcowa naprawdę zrobiła dobra robótke,.. mam pytanko---od kilku tygodni mam bole lewego jajnika, a gdzies od tygodnia bole te promieniuja na cale podbrzusze... czy moge jakies anty zazywac??? mam 162 i waze 49 kg . A dlaczego Wy dziewczyny w ogole bierzecie jakies leki, ktore na dodatek nazywacie swinstwami i zle sie po nich czujecie??
Ja brałam Gynalgin przez 10 dni i pomógł mi bez żadnych skutków ubocznych.
Tym razem grzecznie trzymam sie zasad bez zadnych szalenstw.
Zaraz po urodzeniu i potem co 3-4 lata.
Również tragiczne w skutkach są nawozy sztuczne, „polepszacze”, konserwanty, barwniki, emulgatory i wiele innych trucizn dodawanych do pokarmów, oraz pasty do zębów z fluorem.
A teraz jem chyba z przyzwyczajenia.
sand-deep zaglądaj tu czasem rano czułam się fatalnie!!
Ola mowila w programie :\to moje pierwsze spotkanie z tancem,
acha...morderstwo pierwszego stopnia, skazany na shawshank, cena nadzieji
nie jem cały dzień ..
Jeśli ktoś coś wie,niech pisze.

duza sansa na ciąze
setke.waw.pl
trzeba isc do kosmetyczki ona o wszystkim was poinformuje. Ból po tradycyjnych tabletkach z czasem odrobinę zelżał;
Ubieraj sie cieplutko w takim razie bo przy nizszych temperaturach na glodowce jest zimno.
herbata z kofeiną i bezkofeinowa
Chyba też sie tam wybiore, bo mam baleyage do odświeżenia.
Slabsze, mocniej dzialajace, plastikowe przyklejane, drutowe i w koncy najmocniej dzialajaca klamra Frazera- robiona indywidualnie dla pacjenta, jak aparat ortodontyczny.
a na śledzie w oleju dam przepis z domu.
Co ja dzisiaj mam na głowie
dzięki margolciu ja też trzymam za Ciebie.
Ja jestem posiadaczką 70e/f (kiedys w normalnych sklepach z bielizną 75c) i niestety tez uwazam ze duzy biust dodaje ciezkosci sylwetce jakby nie było i jakby sytanik nie był dobrze dobrany - dałabym wszytko żeby miec mniejszy biust
szuan - nic nie szkodzi
http://peb.pl/200569-aeroibiczna-szostka-weid era.html?highlight=szostka+weidera

do mnie należy poinformowanie dziewczyn-zebranie pieniędzy na poczęstunek (20-50zł) no i zoorganoizowanie jakoś tego wieczoru aby byl niezapomniany, u mnie musi być niestey tańczący pan(gdyą p-anna młoda odką pamiętam o tymn mówi-na to składamy sie z innymi dziewczynami), każda na własną ręke kupuje jakiś drobiazg, a do mnie należą te zabawy i pomysły o które właśnie pytam w tym topiku ale jak widze nikt nie chce nam pomóc-buuuuuuuuu serwisowy.waw.pl mysle, ze z poza ciążowymi da sobie rade rownież, niewiele bierze
nadal wydobywa się ciemnobrązowa wydzielina.. Podobno jest lepszy niż bromergon. dziewczyny, powiedzcie, czy bez recepty można dostać jakis lek na grzybicę, do gina idę w poniedziałek, ale mnie swędzi i chciałabym coś wziąc juz jutro. Moja kuzynka przed weselem schudła na niej 15 kilo. Karmię nadal piersią i położna powiedziała mi, że nie mogę się zbytnio przemęczać z ćwiczeniami, bo mogę stracić pokarm. sfabularyzuj.konin.pl
To ze ty nie potrafiłaś z tego wyjsc (jak podejrzewam), nie znaczy ze innym się nie moze udać!! W refrenie jest takie cos : a ja twardo nic. No i byłam u p. Wzloty i upadki, przerwy i bez przerwy... U nas tez zaczeło sie banalnie mały jak miał ok 2 miesiecy zaczął zezowac a wczesniej ropiało mu oczko.Przemywałam i pomagało.ale ze juz mamy chore pierwsze dziecko to dmucham na zimne i pojechałam z nim sama do okulisty a tak zeby sprawdzic,i jaki szok kiedy po zbadaniu lekarz stwierdził zmiany na dnie oka i blizny na plamce żółtej.Potem potwierdzilismy to u drugiego okulisty a on mi powiedział ze mój syn juz nie bedzie widział na to oko i nie ma na nie ratunku.Przeryczałam cała sobote a w poniedziałek załatwiłam mu cudem miejsce w Centrum Zdrowia Dziecka .Tam dostalismy leki i za 2 miesiace jedziemy na kontrole bo to sa toksyczne leki i maja duzy wpływ na organizm.Wtedy bedzie miał jeszcze jedno badanie okulistyczne i mam cicha nadzieje ze bedzie troszke na te oko widział.Co do badań to prawda jest taka ze ja mogłam sie zarazic tokso nawet przed samym porodem a wtedy juz testów nie robiłam.Niestety nikt pozniej nie zaproponował mi zrobienia ich po porodzie bo wtedy mały miałby jeszcze szanse widzieć.Musze sie nauczyc z tym życ i dodawac sił mojemu dziecku kiedy bedzie miał chwile załamki.a jak twoje dziecie sobie radzi z tym ze ma słaby wzrok? Cały czas od lat stosuje tabletki antykoncepcyjne i bardzo dobrze je toleruje wiec chyba zamienię je na jakiś lek z grupy HTZ.
\to tylko w większości przypadków tak jest, ja z pewnością należę do tej mniejszości...
wiesz....
ja na zaparcia se kupiłam xenne w razie co, chyba mi niezaszkodzą
- cwiczcie ok 1,5h po posilku, pijcie wode niegazowana
a awidons moj jest taka co o tym myslicie 133,00
dzieki Ci bardzo
Pozdrawiam

Ja tez biore bromergon.
sfanatyzujesz.ostroleka.pl
Macie jakieś dolegliwości inne?Przepraszam, że tak pytam ale kiedyś pisałam tutaj kilka wiadomości też miałam problem z prolatyną i tarczycą i udało się po po 5 miesiącach leczeniach (a 3 latach starań) zobaczyłam dwie kreski.
Przeciez to o to chodzi by nic nie robic a zarobic skoro sa ladne do pierwszych zdjec je potrzymaja dwa dni bez wody i lazienki w piwnicy w kontarakcie zaznacza ze tak jest obowiazkowo i mamy gotowe zaniedbane babeczki do programu..lekkie picowanie i odcinek gotowy tanim kosztem a smski glupale wysylaja oj wysylaja a preses polsatu juz 382 na swiecie pod wzgledem kasiory hihihi
Hehehh fajnie byłoby się spotkać na karmi...ciekawie byśmy wyglądały wszystkie z okazałymi brzuszkami
Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida, Linea i itp.
wymyślić, wyobrazić sobie coś zgodnie z własną wolą, z własnym pragnieniem;
bądź silna-napewno się uda!
Temat dotyczy skorzanych / skóropodobnych !
Ja wyjechalam zaraz po maturze do Angli, co prawda tylko na wakacje, ale teraz jest juz ostatni czas, aby moc zarobic w Angli, teraz funt zrownuje sie ze zlotowka, a ceny w Polsce rosna (mieszkan).
Co za bzdura z tym negatywem co do szkoleń w Centrum w Pruszczu.
Witam

Droga Moniu.Bardzo dziękuję Ci za odpowiedż,ale napisz mi proszę gdzie mogę kupić taki spalacz tłuszczu i jaka jest jego cena,ćwiczę na 3 poziomie ( zaczynałam na pierwszym) ponieważ zależy mi bardzo by spalić nadmiar tłuszczyku,jak sądzisz mogę ćwiczyć na 3 czy lepiej ustawić na lżejszy by uniknąć przyrotu mięśni.POZDRAWIM!!!! seterka.waw.pl Tak sądzę.
hej dziewczyny wybieram sie do fryzjera i myślałam o pani Monice z cleopatry tylko powiedzcie ile ona bierze za farbowanie lub baleyage ? Szukam architekta z polotem,mam duży przejściowy pokój i chciałabym go urządzić na pokój zabaw dla synów,z miejscem do oglądania tv(mecze) i nie mam pomysłu. ja jestem na atkinsie od 9 dni. Przeraża mnie ta cała sytuacja. Masz rację Ksiądz też człowiek, a nie jakiś głaz jak coś zaiskrzy to nie ma rady. sfanatyzujesz.ostroleka.pl
Dla mnie problemem była sól. http://www.marilyn.stopklatka.pl/indexpl.html Boze, tylko ja tak sie obijam?Chyba tak... nie mozesz isc na 10 min od razu bo sie spalisz, musisz zaczc od 5 lub 6 min, najlepieje bedzie jak u kosmetyczki powiesz ze idziesz to soalrium pierwszy raz ona ci poleci na ile masz pojsc ale napewno nie wiecej niz 5,6,7 min szukalam pracy w biurze, jakies 4 miesiace wysyslamlam dziennie po 20/30 cv, wkoncu dostalam 3 odpowiedzi. Teraz ważę 100,5 o mamooooo..
plissssss
Marianko dzisiaj mnie dokuczyło równo,nawet boli mnie pod kolanem,poszłam na zabieg,wrocilam,musialam oczywiscie i jak zwykle jak to
Pracowała tam kiedyś, też tam chodziłam.
Masz jakieś dobre logo to wszędzie Cie będą chcieli do pracy!
trampki z materiału nie są odporne na wszystko...
rozumiem, ze nigdy nie srobowales/as glodowki dluzszej niz 2 dni?

:   
        -> Syphers

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson