Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
605440526 - pytac o p.

-> Sypher磗
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Mon Apr 07, 2014 7:20 am    : 605440526 - pytac o p. Back to top

On twierdzi, ze sie nie znam i seks nie trwa dluzej niz te pare minut.
sfastrygowal.ostrowwlkp.pl
Wzrost 170
katastrofa!
masz juz mokro w gaciach?
My艣l臋, 偶e on t膮 sytuacj臋 r贸wnie偶 do艣膰 mocno prze偶y艂 i nie my艣la艂 przy Tobie o seksie.
U艣miechn臋艂am si臋, jak przeczyta艂am, jak Cicha tak jak i onegdaj opisuje swoje wypieki (i jedzonka) Ludzie nie zawsze si臋 zmieniaj膮, i to dobrze
i wierzy膰 trzeba, 偶e wszystko b臋dzie dobrze...
wygl膮da na to 偶e b臋d臋 musia艂a rodzi膰 cc wi臋c chcia艂abym doktora kt贸ry ma w tym du偶e doswiadczenie, 偶e dr Nowak prowadzi艂 i robi艂 cc doczyta艂am na forum ale nie wiem jak z dr Kurz膮tkowskim i redszt膮 kt贸rych wyymieni艂a艣...
NO MYSLE ZE ARGUMENT braku \r贸znorodno艣ci kroj贸w\ zostal obalony !!!
I tez bez sensu ze ktos zaklada ze schudnie w mies tak poje, a potem wroci do slodyczy bo zlapie z nawiazka co schudl.

co sie dzieje ? sfere.swiebodzin.pl http://serwisy.gazeta.pl/avanti/5 ,70585,3246255.html?i=4
czapeczka,lub beret na glowie w kolorze niebieskim, buty bordowe-jak masz,kolorowy szaliczek,rekawiczki bez palcow..zalezy od Twojego stylu. A ja wrecz odwrotnie trzymam sie zasad co do joty bo wiem ze jesli zrobie tylko jeden skok w bok skonczy sie calkowita porazka. Jezeli bedzie przeciwny usunieciu to sie nie zgodze i wyjde na wlasne zadanie ze szpitala... to nasze brudne jelita i robaki w naszym brzuchu powoduja wiele chorob!!!!!!!!!!!!!!! je艣li kto艣 wie, gdzie przenios艂a si臋 szefowa - prosze o kontakt... serwujacy.waw.pl
Widocznie TVN traci popularosc, wiec dogadal sie z VIVA i promuja swoja gwiazdke jablczynska, podobnie jurorzy w tancu, ktorzy -poczatkowo ja krytykowali, a teraz nagle jej slodza. Nie jest chwalebne 偶e wci膮偶 si臋 odchudzam ale po prostu nie daje rady chodzi膰 w rozmiarze 38, musz臋 nosi膰 36 mimo 偶e nie jestem juz m艂oda (36 lat). rezultaty byly malo widoczne a za kazda wizyte dawalam od 20-50 z艂. Dziewczyny co s膮dzicie o takim orbitku ? 2. Nie wiem, ale u mnie sko艅czy艂o si臋 to wczesnym poronieniem (6tc) Dodam 偶e nie mia艂am 偶adnych plamie艅. zdr臋twienie tej jednej nogi na kt贸rej mia艂am zmiane i boli,
ale po prostu przeszkadza mi ze wzgl臋d贸w estetycznych.
Nie chcialabym zobaczyc natomiast wisniewskiego(patrzec na niego nie moge) i dody.
w poniedzia艂ek odebra艂am wyniki og贸lnych bada艅, na jakie skierowa艂 mnie ginekolog prowadz膮cy ci膮偶臋.
Szybciej mo偶na z nich co艣 wyj膮膰 ni偶 z plecaka, no i s膮 wygodne, bez 偶adnego obsuwania si臋.
rozumiem ,偶e jeste艣 m艂od膮 dziewczyn膮....mi z powodu mi臋艣niak贸w usunieto ca艂膮 macic臋.Mam dwoje dzieci ,wiec usuniecie macicy nie by艂o dla mnie powodem do rozpaczy.Teraz jestem szcz臋艣liw膮 ,zdrow膮 aczkolwiek nie miesi膮czkujac膮 kobiet膮.....a ma to nawet swoje plusy.....pozdrawiam i g艂owa do g贸ry .Dzisiejsza medycyna na pewno da sobie rade z tWOIM PROBLEMEM bez skutk贸w niepoz膮danych
b膮d藕 silna-napewno si臋 uda!
Moja waga-58 kg.

Pozdrawiam Was serdecznie i piszcie jak Wam idzie
sformalizowac.radom.pl
@Popi80 leczysz si臋 latami - z niep艂odno艣ci? Wystarczy poczyta膰 troszk臋 o kolonohydroterapii, 偶eby za艂apa膰 o co tu chodzi..
dziekuj臋 wam za s艂owa otuchy mysle 偶e teraz jestem bli偶ej niz dalej operacji jak b臋dzie po wszystkim to napisze jak by艂o , mam nadziej臋 偶e nie zabraknie mi odwagi pozdrawiam
Kalafior
jeste艣 szczup艂a i niska , to wtedy raczej nie 艂adnie to wygl膮da
To z tej samej beczki 艂obuzy .
Pozdrawiam Was dziewczyny, nie poddawajcie sie tak 艂atwo, po prostu trzeba dobrze trafic.
Obecnie mam Lerivon- ale ten lek ma wi臋cej wad ni偶 zalet i w sumie nie bior臋 go.
Jadlabym zdrowy chlebus z nasionkami.
tzn www,q10,pl !!!a w cenniku w salonie sa takie same cenny ,dla stalych klietow,mysla ze ludze sa slepi,a marcelina wogule niema pojecia o farbowaniu,bylam tam tydzen temu i wyglodam jak zebra,wrzyciu do tego salonu niepujde to nie tylko ja, a zawsze wyszlam z q10 zadowolona do ostatni wizyty,

Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida, Linea i itp. sferometr.wloclawek.pl Ja jad艂am jak tylko mia艂am ochote a najdziwnieje by艂o dla mnie to ze czu艂am sie taka napchana ze az sie zastanawialam czy nie za duzo jem no ale schud艂am wiec chyab nie
Zle mnie zrozumiales, soki dopiero po 10 dniu, jezeli uda Ci sie dotrwac, soki to wychodzenie juz z glodowki. jak chcecie to tu jest muj numer gg 5250781 Ka偶da postac ma w sobie co艣 bez czego nie wyobrazamy sobie dalej Hogwartu...i serii o malym czarodzieju...ciekawe co zrobi Harry jak jego rodzinka nie bedzie juz chciala zeby tam mieszkal..jesli przezyje oczywoscie... po bokach paznokcia pi艂uje rowki tak g艂eboko jak sie da by paznokiec m贸g艂 p贸j艣膰 do g贸ry opr贸cz tego pi艂uje ca艂a p艂ytk臋 paznokciow膮 jak narazie pomaga.acha nalezy smarowa膰 Rivel rywanol w masci kilka razy na dzie艅 i zak艂ada膰 bandazyk ,zobaczymy co z tego wyjdzie narazie jest dobrze. do confused sfaldowac.bialystok.pl
Sama posiadam trampki firmy converse ju偶 prawie 3 rok i mocno je sobie chwal臋. Zreszt膮, jesli Tobie to b臋dzie odpowiada膰, nie pytaj nikogo i zr贸b jak uwa偶asz. to sa dzieci, ucza sie walczyc o swoje, a nie wszystko dostawac... A kolejne trzy miesiace by艂am na tabletkach antykoncepcyjnych by zapobiec nawrotom. Mo偶esz m贸wi膰 co chcesz... nie smakuje ale wcinam ja na sile ,do tego pije mnostwo wody,jesc nie chce mi sie praktycznie w ogole, nie przerywajcie,warto sie przemeczyc i potem wcisna膰 sie w ulubione ciuchy,na mnie juz dzisiaj wszystko luzniejsze,potrzeba tylko silnej motywacji,3 majmy sie dziewczyny Ale co tam.
U mnie w domu czasem pojawiaj膮 si臋 w艂a艣nie takie du偶e, czarne, no przera偶aj膮ce.
Pozdrawiam
Witam i pozdrawiam wszystkie K臋dziorkowate .
to tez bedzie dobrze brzmialo carmen majdan
1- ha艂a艣liwo艣膰!
Dzi臋ki Yaror pomog艂e艣 troch臋 w prawdzie nie jest to dok艂adnie to ale ju偶 jest jaki艣 trop tamto 艣piewa艂 kto艣 inny i by艂o s艂ycha膰 dok艂adnie MICHAI艁 a tu nie wiadomo co dok艂adnie 艣piewa i by艂o w wolniejszej nucie.
ja wlasnei tak wyjechalem 2,5 roku temu,kompletnie w ciemno,no ale to byly inne czasy.Praca byla wizy nei bylo,a teraz wiza jest a pracy brak
Ja te偶 jestem zadania, 偶e bulimia ma najcz臋艣ciej pod艂o偶e nerwowe na swoim przyk艂adzie.

Jakie s膮 wed艂ug Was najmodniejsze i najfajniejsze fryzury?Moe macie liinka?Mam sko艣n膮 grzywk臋 i chce do niej jak膮艣 fryzur臋 dopasowa膰.
setnie.waw.pl
Ja jade jako aupair, na fajnych warunkach, a do tego chce posuzkac cos dodatkowego oczywiscie na czas wolny.
W sumie to w por贸wnaniu z r臋kami przebarwienia na ciele i blizna na kolanie nie ma znaczenia.
i si臋 zastanawiam nad bia艂ymi, bo mia艂am teraz czarne..
Pami臋tam jak lata temu takie zapalenie moj膮 mam臋 dopad艂o.
Nie narzekaj膮.
Pozdrawiam
a co namiary ci podeslac??
chociaz jeden plus dzieci mowia ze duzo mniej krzycze
* zdobienia 艣lubne, okoliczno艣ciowe - zdobienia na ka偶d膮 okazj臋 (cyrkonie, cekiny, bulion, brokaty, hologramy)

W艂a艣nie sprawi艂am sobie odstraszacz na paj膮ki - taki do kontaktu, ale to dopiero pierwszy dzie艅 jak go posiadam... sfinguj.mielec.pl [09.03] 13:09 madziarella
Kreglicka 77kg skoro Cie nie obchodzi ten temat, to po cholere zabierasz glos? biega膰 czy te偶 膰wiczy膰 intensywnie? Mnie jeszcze sporo brakuje, 偶eby wci艣n膮膰 si臋 w ubrania, w kt贸re bym chcia艂a. mo偶esz napisa膰 co Ci臋 zrazi艂o na konsultacji u Skupina? setki.waw.pl
Ze jest to mozliwe to juz wiemy. Dzis powinno ustapic u Ciebie uczucie glodu jesli to 4 dzien,u wielu osob ustepuje 3 dnia ,ale nie u wszystkich. wyobracie sobie, ze te torbiele do 5cm da sie leczyc lekami. Mam ma艂e pytanie... jednosypialniane, umeblowane? Bardzo cz臋sto bowiem przyczyn膮 nadwagi nie jest nadmiar poch艂anianych kalorii, lecz co dziwne, zwyk艂y brak regularno艣ci w od偶ywianiu. tak jak poda艂a艣 jest prawid艂owo i tak najlepiej robi膰.
Czesc Julii!
podnosze...
nie wiem czy kto艣 pr贸bowa艂 takiego zabiegu ale s艂ysza艂am 偶e z up艂ywem czasu mo偶na uzyska膰 co艣 lepszego ni偶 ciemny br膮z.
e bo po tym jest gorzej ni偶 by艂o.
Pani Magdalena - jak pisze - zdecydowa艂a si臋 kupi膰 艣rodek LIDA.
pozdrawiam
widzia艂am 3 z podanych film贸w ,i je艣li robienie buzi w ciup i trzepotanie rz臋sami to wg ciebie wybitne aktorstwo,hm,to ju偶 nic nie m贸wie,a co do wymiar贸w to po prostu bujasz i tyle bo wybacz ale 58 to ja te偶 wa偶e i mam proporcjonaln膮 sylwetk臋,no chyba,ze twoje 58 w pasie rekompensowane jest ty艂kiem jak szafa

Santana i Eurydyke jestescie wspaniale
sfaldowania.boleslawiec.pl
Na drzwiach cennik strzy偶enie od 80-120 Zabiegi laserowe s膮 zdecydowanie dro偶sze, ale ich dzia艂anie r贸wnie偶 zale偶y od tego kto wykonuje zabieg i jakie parametry ustawi.
A dla wszystkich 偶on alkoholik贸w rada---prosz臋 uda膰 si臋 do najbli偶szej poradni psychiatryczno-psychologicznej(lub leczenia uzale偶nie艅) i poprosi膰 o konsultacj臋 i skierowanie na grup臋 dla wsp贸艂uzale偶nionych.
Teraz mog臋 siebie dumnie zwa膰 Pogromczyni膮 Paj膮k贸w
OLBRZYM!
Teraz po dw贸ch latach jem wszystko w tzw.
U mnie og贸lnie ju偶 dobrze,chocia偶 jeszcze 艣pi臋 na wznak,wsparta na 2 poduszkach;pr贸bowa艂am le偶e膰 na boku(jak zwykle),ale obawa o szwy kaza艂a mi na- tych-miast wr贸ci膰 do pozycji na wznak,nie ma co szar偶owa膰.G艂owa do g贸ry ,Olala,s膮 zdecydowanie gorsze operacje ni偶 usuni臋cie tarczycy.Trzymaj si臋,pozdrawiam serdecznie - dan47.
No to w zaokragleniu wysz艂o mi ok 2800 jestem beznadziejna i wcale si臋 nie najad艂am
Jak dla mnie to czysty snobizm kupowa膰 zwyk艂e trampki za tyle kasy, skoro mo偶na kupi膰 za 20 (nosz臋 ju偶 3 rok;dd), co nie znaczy, 偶e convers贸w nie posiadam
Chcia艂abym zrzuci膰 ok 20kg do ko艅ca roku
Wiadomo to sie dopiero szystko goi.
A pierwsza to byl klimat, akcja, Patrick Swayze i w ogole.

No w艂a艣nie p贸艂 godz temu kocha艂am si臋 z M臋偶em ( sta偶 ma艂偶e艅ski 6 lat ). serwolatek.waw.pl psycholog, psychiatra - nie pomogli, tak.?
Teraz sezon grillowy. powiem cos jeszcze brak mi slow na pseudo fryzjerki piszace na tym forum wk艂adamy w szczelny woreczek i wyrzucamy do kosza na 艣mieci... podejmowana tego dnia dieta i 膰wiczenia. si臋 znaj膮, skoro nie idzie na dobre tylko przywalaj膮 si臋 nowe niespodzianki sfera.swidnica.pl
Ja jestem z po艂udniowej Polski. Teraz 艂adnie odrastaj膮, a ja wczoraj na艂o偶y艂am swoj膮 pierwsza farbe od ponad roku Fakt wysz艂o nie tak jak chcia艂am, bo jeszcze resztki czarnej farby zosta艂y na ko艅c贸wkach,ale wygl膮da to naturalnie. rozumiem jakbys po 2-3 godz dziennie na zwyklym.... Ja w na poczatku marca bra艂am tzw seri臋 pr贸bn膮 schud艂am i przez nastepne 1,5 miesiaca nie przyty艂am ale szczerze piszac to zwraca艂am uwage na o co jem a zw艂aszcza unika艂am s艂odyczy co jest czy te偶 by艂o moim na艂ogiem. Tuczymy sie latami,a p贸藕niej chcemy by膰 pi臋kne i szczuplutkie w dwa tygodnie There are movie shows - downtown mam ma艂e pytanko...
Ja mialam wycinana blizne i szew kosmetyczny ale blizna zrobila sie wieksza zero poprawy.
Jutro b臋d臋 si臋 wa偶y膰, ale dzisiaj mia艂am przymiark臋 rzeczy na komuni臋 syna i krawcowa musi wszystko zw臋zi膰, a mo偶e to nie przez to, 偶e schud艂am tylko ona uszy艂a wi臋ksze.
mam zamiar kupi膰 orbitreka, chc臋 zej艣膰 z rozmiaru 46 do 40, no , mo偶e nawet do 38.Znalaz艂am w Auchan taki fajny-magnetyczny-za nieca艂e 7 st贸w.Troch臋 zacz臋艂am ju偶 膰wiczy膰 z kaset膮 i hantlami ale apetyt to ja mam , niestety.
rabarbar
Mam sie denerwowa czy byc spokojna?
gg 6466640

:   
        -> Sypher磗

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson