Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
Marudził że nie ma żadnych pająków itp.

-> Syphers
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Sat Apr 05, 2014 3:58 pm    : Marudził że nie ma żadnych pająków itp. Back to top

JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:

: Sat Apr 05, 2014 3:58 pm    : pozdrawiam Back to top

A moze jest tu ktos, kto dopiero niedawno zdecydowal sie przeniesc do Wloch i ma ochote zamienic z nami pare slow..?
sfalduje.cieszyn.pl
Mam probelm, w ogoe mi sie twarz nie opala.
biały, kremowy, czy cokolwiek zblizone do bieli - nie mozna robic konkurencji pannie młodej
Hej dziewczyny jak się czujecie?
MOJA RADA - unikajcie jak ognia MMR.
Regine- zapomniałabym najważniejszego!!
teraz niedlugo skoncze 27 lat.

Mam 28 lat, czyli już stara pierwiastka serwujecie.waw.pl Anita Sokołowska
Ależ jesteście wytrwałe No ja jestem już 18 dni, od zdejcia aparatu Chodze już bez kuli, bo lekarz kazal mi odstawić kule po 2 tygodniach, a wiec tak zrobiłam A no Olivia widzialysmy się pewnie podaj adres e-mail a Ci wysle sory ze dopiero teraz pisze, ale ostatnio nie miałam dostępu do komputera :/ teraz jest troche gorzej.. wódźmy ich na pokuszenie przecież o tym marzysz zeby w końcu waga wskazała tą magiczną dwucyfrową liczbe sfiksowany.beskidy.pl
* tipsy naturalne Ciąża mi nie grozi Próbowałam znaleźć w Twoich poprzednich wypowiedziach ale musiało mi umknąć. sand-deep zaglądaj tu czasem rano czułam się fatalnie!! Bo nie wiem który z tych suplementów bedzie dla mnie odpowiedni. A mąż tym razem usiadł i nie powiedział nic.. wczoraj znajomi zabrali mnie na piwko nie mogłam odmówić wypiłam 3 i zyje nawet nie mam takiego kaca jak zazwyczaj dzisiaj se odpuszcze L bo wiecie taka rozdygotana jestem ręce mi sie trzesą dzisiaj witaminki i owoce no i jakieś ziółka oczyszczające żeby sie organizm oczyścił i uspokoił.
Mogę nosić tylko srebro.
Przed 6weidera należy zacząć od króciutkiej rozgrzewki.
1) pierwsze 14 dni mam pic spalanie 1
Dekoloryzacja a nie rozjaśnianie.
Najczesciej w papier toaletowy - delikatnie goscia nakryc i zlapac, potem wyniesc i wypuscic.

poza tym z tego co zauwazylam nie dotyczy to tylko mnie ale tez wielu moich kolezanek.
serwowalem.waw.pl
reżim węglowodanowy. A moje glowne zajecie to pakowanie i rozpakowywanie walizek(oczywiscie wlasnych) Ja to Ci nawet zazdroszcze- idziesz sobie do pracy, do ludzi ...
Mysle ze jednak nie zabije Harrego...kiedys bedzie mogla opisac jego dorosłe zycie może kiedyś sam będzie dyrektorem Hogwardu
A ja tak się jakoś nastawiłam na wczesniej..
mam pytanie, czy sa dziewczyny ktore daja rade 1 godz na steperze???
Na te moje piekne pasemka - z przewaga jasnego połozyłam popielaty blond Loreal.
Pomogła mi usiąść na fotelu i do mnie - rób tu, a ja do niej, że tak to nie dam rady.
moze to pogoda czy cos?
A poza tym, to faktycznie dobrze porobić trochę ćwiczeń aerobowych.
Jeśli ktoś będzie chciał tipsy żelowe można do mnie się zgłosić biorę 30-40 zl,zależy od ozdób jestem z okolic Gliwic,więc jeśli ktoś chce,to zapraszam proszę pisać na e-mail gosia1999@o2.pl lub pisać sms-y pod numer 512198668 pozdrawiam.
*dermatolog radzila zeby zciac wlosy lub same koncowki.

Buziaki! sfajcze.kutno.pl a nie wiesz czy te uszka nie uczulaja bo wiadomo ze napewno to nie srebro
O jedyne co to powiedział że u niego w szpitalu przyjmują dopiero od 37tyg więc nie wiem jak by nie daj Boże coś się działo będę musiała jechać do jakiegoś innego szpitala a wtedy to już w ogóle zero kontroli nad sytuacją bo obcy szpital obcy lekarze itp. Czy także tezkolczyka??? Oj to bardzo sie cieszę, że u Ciebie juz koniec u mnie kiepsko niby się zrasta, ale nie tak dobrze jak powinno a jeszcze teraz to zapalenie i umieram z bólu :/ prześwietlenie mam 9 kwietnia więc może juz będę mniej wiecej wiedziała ile mi zostało, ale liczę na to, że będzie to w maju na moje urodziny jestem ostrozna i cały czas mam wielki żal do męża, chociaż nigdy bym do niego nie wróciła za to wszystko Usta masowałam kostkami lodu, tak mi polecila Pani doktor i nie mialam siniaczków. serwisami.waw.pl
Ogólnie wspominam bardzo dobrze. i wszystko zależy od lekarza...chodziłam prywatnie to i operację szybciej miałam i wcale nie czekałam bo jednak można w wyjątkowych przypadkach.Pragnę też dodać ,że jak zaczęłam robic badania no i wizyty prywatnie wydałam w jednym miesiącu 1000 zł to z kosztami paliwa.Wcześniej chodzilam do dentysty z córka i następne 1000 zł i co jeszcze za operację miałam placić??bez sensu bo to i tak duzy wydatek. dżop to mnie DOSLOWNIE wysmial... lifting, nos, piersi u mnie 12 tydzien zaczął sie w sobote. Gwarantuje Ci ze spadniesz z wagi.
Terapeuci potwierdzają fakt, że dobry stosunek trwa minuty, a nie godziny.
mogę prosić o adres salonu q10 (numer tel.
Daj mi znadz jak już ją odwiedzisz.
Violecika jak nazywa sie ta farba z loreala?
Ja wystroilam w niedziele i od razu piekniej sie zrobilo!
Proszę o pilną odpowiedź, bardzo chciałabym mieć swoją kruszynkę.
Długi okres czasu strasznie bolały mnie plecy (w okolicy łopatek).
wschodnie.

mam nadzieję dziewczyny że macie rację i za rok już będą mądrzejsze zajmą się sobą i w ogóle ,choć jak na nie patrze to szczerze w to wątpię razz
sfabrykowany.kazimierz-dolny.pl
Witam. [ ]
Zaczeło mi się to prawie dwa lata temu od bóli głowy i mlektotok też miałam.
jest to Pani Aneta i pracuje w salonie \\\Mój styl\\\ w katowicach ligocie na ul.
Tzn.
pozdrawiam
No wlasnie, jesli ma zlamana noge, to zrob oklady z waty ciepla woda na jej paznokcie.
od 1 do 5 minut .Bajki opowiadacie tfe

ja po nim nie mam ubocznych skutków i biore rano ze śniadaniem. sfanatyzowac.olkusz.pl Pozdrawiam
Czy po braniu gynalginu występują mdłości?? a ja jestem wsciekła , kupiłam na allegro olprana, kase wplacilam w czwartek, jest wtorek a ja sprzętu nie mam! Tez sie boje o moje malenstwo wiadomo jak kazda matka oby wszystko bylo ok ZARÓB 15,000 ZŁ W JEDEN MIESIĄC! teraz to mam stracha mslalam ze wystarczy poprostu lykac tabletki i problem zniknie. sfermentuje.walbrzych.pl
Wiec jeszcze raz napisze szukam piosenki gdzie na poczatku tak jak by cos sie potyklo cos szklanego czekam no odpowiedzi zgory dziekuje Lubię się ubierać zarówno w niebieskie ciuchy, jak i beże, brązy.Który będzie bardziej uniwersalny? bez upitych ludzi się da - jak zorganizujesz wesele bezalkoholowe albo masz gości , którzy nie upijają się (o to drugie raczej trudno w naszym kraju) U mnie w Toruniu w ESTETIQO MED jest też Venus Freeze i to zabiegi w super cenach twarz to koszt ok.300zł za zabieg. Juz po wizycie.Jestem zadowolona,lekarz ok Pytałam się o miejsca i powiedział,ze miejsca starczy dla kazdego Ostatnio to spokój mają i przyjęli nawet dwie kobiety \prosto z ulicy\ Więc o to juz się nie martwię.Musze jeszcze tydzień w dwupaku wytrzymac,bo dr ma urlop.Popytałam go jeszcze o różne sprawy organizacyjne i się uspokoiłam Dostałam kartkę z informacją,co muszę wziąść do porodu.Biorę rzeczy tylko dla siebie,dla maluszka dają wszystko,łącznie z ubrankiem na powrotną drogę.Chce rodzić naturalnie,więc dr pobrał mi wymaz z szyjki czy paciorkowca nie mam.W poniedziałek mam zadzwonić po wynik. Ja tez chciałabym otworzyc Komis z art. Teraz jest juz miesiac po zabiegu paluch juz rosnie jest do polowy ;D dosc szybko i ulga natychmiastowa!
co jest rzadkościa wsród tnacerzy
Bo przy dobrze dobranym rozmiarze 85D jest na niewielki biust (ale sporo pod biustem - 95 cm mniej więcej).
Dzisiaj totalnie przegięłam z jedzeniem,masakra,szkoda pisać.
Ania Mucha duuuuzo schudla i nie wyglada na zbyt niska osobe, w koncu ladnie sie prezentuje w seksownych ubraniach i na wysokich obcasach, Kasia Cichopek tez schudla ale jak dla mnie ma strasznie duzzy biust, co wg mnie przy takiej drobnej osobie wyglada dosc niesmacznie.
Kwalifikowało się do zabiegu - to był zabieg Chirurg miał na myśli co innego - salę operacyjną.
3.
pozdrawiam
Dziś jest odwrotnie, wygląda jak 3 do jednego na korzyść prawej.

uzywanego po 400 zl .
seryjnie.waw.pl
Co sądzicie o akrylu Ra Neil?
do tej pory spotkalam sie tylko z dwoma w przeciwienstwie do oklepanych anek, karolin, basiek, kasiek itp...
Natomiast drugi, tańszy o 200zł.
W każdym bądź razie ...
cze Malea5
Chciałam goraco polecic Pana Tomasza Pietrzyka najpierw poszłam ja potem poszła mama i na końcu mój facet .
Imeczko, no to Ci się trafiło!
Nie muszeę chudnąć.

Ale nie wiem czy to tak ma być i to normalne, czy już mi się zabagniło...? sfeminizuje.skoczow.pl Niestety to nie jest ta piosenka ale dzieki za checi :* jak by ktos wiedzial co to za piosenka nie pisze doris555@wp.pl
kukuryku odezwij sie jak ci tam idzie w tej pracy? Ja jestem autorka tego wiersza. Ostrzegam! wiem, ze najpierw robi sie probe Kurna, mój Marian z pracy wrócił i zdziwiony jest, że ja w swetrze, getrach i jeszcze na zimno narzekam. sfabularyzowanie.klodzko.pl
Nienawidzę i już!!! POZDRAWIAM DZIEKUJE Ja tez poszukuje silki w Warszawie. Moim zdaniem przesadzacie z tym okresem przygotowawczym...jeżeli zrobi sie lewatywe, wypije sol gorzka i może jeszcze uryne na czczo, która też daje efekt przeczyszczającym, to gdzie niby te resztki jedzenia miałyby utknac? Jeja, kiedy to piszę, znowu chce mi się beczeć... Mi jeszcze pozostało wybrać jakąś płytkę z wesołą muzyką na czas pobytu w klinice na wypadek gdyby znowu dopadły mnie jakieś doły. Mam skierowanie do neurologa ale to za miesiąc chyba pójdę prywatnie.
Tamara-sorki, ale chyba jesteś ślepa!!!
Wstap do klasztoru - to w sam raz miejsce dla ciebie
w jakim czasie ta kolezanka schudla te 30 kg?
-CZARNA RZEPA-to na wypadanie włosów,wzmacnianie
Wejdź na stronę http://www.czystapomoc.pl albo inną tego typu (ja akurat
jestem młoda i mam silniejsza wole niz wy.
Cicha jak piszesz że jeździsz z dzieciakami do koleżanki, to aż zazdroszczę, bo u mnie spotkania z innymi dziećmi nie są kolorowe.
Znajdzesz kgos na poziomie.Alkoholikowy mąż to nie mąż a problem tylko!
Rzeczywiście większość pasożytów znajduje się w jelicie grubym.
CZARNA38 ja ci odpowiem kazde paznokcie sa dobra i zelowe i akrylowe ale tylko pod jednym warunkiem.UMIE SIE JE ROBIC,wtedy zadne nie niszcza paznokci i sa trwale wygladaja super.Ale co wy pseudo stylistki marki allegro mozecie o tym wiedziec.Idz na kurs z cala reszta tego tematu tam sie nauczysz.

JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:

: Sat Apr 05, 2014 3:59 pm    : Witajcie. Back to top

Jakoś przeżyje basen chociaz bedzei to dla mnie krepujace, ale cewnika mam nadzieje ze unikne...
sflaczali.ostrowiec.pl
pomóżcie kurde.....
mordował własnoręcznie....
Hej hej!
się znają, skoro nie idzie na dobre tylko przywalają się nowe niespodzianki
no wlasnie nic takiego nie robie co powodowalo by zmeczenie rak,teraz tez siedze przed kompikiem i co,znow to samo.Chyba bede musiala skonsultowac to zjakims lekarzem.
Witam wszystkich.
18 bedzie tort i takie tam ciekawe czy sie połaszcze
ładniorku a dietetyk wie o chorobie jak wygląda taka wizyta ja wie...tak się astanawiam
pozdrawiam
Witam,
Jaki adres?

Oj Misha żebyś wiedziała jak ja sie denerwuje. serwowan.waw.pl Albo graj w lotto
Wiem że tym momencie odbiegam od głównego wątku ale czy któraś z was też maiła coś takiego? a słuchajcie, a jakiegos filmiku z tymi cwiczeniami nie ma? WITAM WSZYSTKICH, OD 2 MIESIĘCY STARAMY SIĘ Z MĘŻEM O DZIECKO, W ZWIĄZKU Z TYM,ŻE PRZEZ CAŁE DZIECIŃSTWO MIAŁAM KOTY ZROBIŁAM SOBIE BADANIE NA TOKSOPLAZMOZĘ http://www.skins.be/wallpaper/beyonce-knowles /3949/1024x768/ Koło godz 18 pielęgniarka dała nam baseny i kazała zrobić siku. sferoid.warszawa.pl
Ale ja dbam o ten kolczyk Nawet baaardzo... Boze dodaj mi sił (wczesniej cos tak szybk spiewane) i ->EJ NANANNAANA EJ NANANAnANNA Dziewczyny, pamiętajcie tylko o robieniu albo lewatywy albo niestety raz na jakiś czas przeczyszczeniu z pomocą Xenny... sama nie raz bylam w panstawch arabskich i wiem ze poznalam arabow, ich mentalnosc... no oczywiscie mycie zabkow tez konieczne Żadnej normalnej kobiecie nie będzie to przeszkadzać, uwierz mi.
Ja rozumiem różne ludzkie fobie .
dzis wreszcie spalam w miare normalnie bardzo sie ciesze
nie moglam sie wziac za siebie bylam zdolowana ...naprawde -bo skoro cale zycie wazysz52 kg i nagle robi ci sie prawie 70 kg to jest tragedia dla mlodej dziewczyny ...ale pewnego razu powiedzialam sobie dosc narzekania -czas sie wziac za siebie..duzo czasu spedzalam na czytaniu o naprawde zdrowym odchudzaniu -nie jakis cud dietach 15 kg w miesiac tylko powolne chudniecie DIETA (a wlasciwie zdrowe odzywianie) + RUCH ...no i w prawie 8 miesiecy zrzucilam 17kg ..
USG.
..odcinek transportujac mały kawałęk kości,..
Najlepszego!
I moze dlatego masz kłopoty ze schudnięciem.

Co tylko potwierdza moją teorię, że każda kobieta jest piekna, jak weźmie się za nią sztab profesjonalistów...
serwitor.waw.pl
Witam ja mam zdrętwiałe 2 palce zdiagnozowano u mnie zespół nerwu łokciowego jestem po zabiegu na łokciu nie pomogło czy koś jest w podobnej sytuacji lub przechodził przez tą chorobę ?marcin.era@gmail.com ale za to teraz mam się z czego smiac,
Jak tylko czuję że zaczyna mnie boleć to od razu biegnę namoczyć w wodzie palec żeby była miękka skórka a potem biorę swoje magiczne obcążki i taki szpikulec(przyrząd do paznokci) podchaczam ten wrastający paznokieć i obcinam obcążkami.
Odmawia jak uwaza że coś nie pasuje do Twoich włosów.
George Michael- Careles whispers
Dekoloryzacja a nie rozjaśnianie.
i szczerzer mowiac czuje sie taka lekka psychicznie ,pozbylam sie brudu....
O jelitach
jw
ja także jestem zainteresowana zabiegiem odmładzającym ale widzę, że opinie są bardzo podzielone...
Zobaczysz, że to jest genialnie rozwiązanie.
Wyglądała jak wielki wór- krótkie szorty uwydatniły jej ogromny tyłek, załozyła jeszcze jakies szpilki i wyglądała tak zabawnie, pokracznie,no i te nogi..........

Ktoś wcześniej pisał o częstszym chodzeniu do WC i mdłościach. sestyn.waw.pl No i myślę że w sierpniu ceny będa takie same...
FRYZURA CUDNA.... Studio Urody Glamour, Tel. tina masz racje Laski a nie powiedzieli w tym programie ze to nie jest zwykla czekolada tylko specjalna kosmetyczna hihihih witam! sfastrygujesz.polkowice.pl
Witam Jego zaletą jest zdolność do podnoszenia poziomu serotoniny w mózgu. spokojnie to tylko awaria>chyba kojarze,ja naszczęscie nie musiałm nic kombinować bo kiedyś po moim kombinowaniu usunęłam prace mgr mojemu bratu.........ma szczęście miał kopie na dyskietce 44 to samo... Nie mówię o prysznicach, jak zrobi ci się słabo podczas kapieli, to padniesz i nawet niczego się nie przytrzymasz. Jak można po imionach oceniać ludzi ? błedy językowe, ludzie na co dzien stosuja ubogie słownictwa, kuchenna łacine i jakoś dogaduja sie.
2- Może i Polacy to wymyślili imię ale każde imię jest wymyślone przez kogoś...
Były badania przeprowadzone.Ktoś robił głodówkę pewnej grupie ludzi.I właśnie doszli.do tego etapu(nie przeszli) ze.po glodowce wszyscy zwiazali.sie.z zawodami dotyczacymi jedzenia.
Mam kręcone włosy, do ramion, pocieniowane żeby lepiej sie układały ale już nudzi mi się ta fryzura ...
Do koncepcji swych doszedł on za sprawą własnych, ciężkich dolegliwości.
asymetryczny,dodatki-dłuższe koczyki itp.To Ty się musisz dobrze czuć w ubraniu.
zastanawialam sie wlasnie nad dr szczytem, ale wiesz nigdy nie ma sie pewnosci dopoki sie nie zrobi
Chociaż z drugiej strony piszesz, że to wszystko odezwało się u ciebie jak już było po wszystkim ...Czyli że na każdą z nas może czekać to samo!!
nie rozumiem o co tyle szumu z tym silikonem???
Reserver - riservd

Up
serwomechanizmach.waw.pl
przytyłam pare kilo.
Razem będzie łatwiej!!
może pomóc, ale on często jest za słaby, ale sprawdź, bo nie ma co zaraz jakiegoś drogiego i mocnego leku brać jak on może pomóc.
Zawsze lepiej wiedzieć więcej niż mniej.
hej!!!
Fajnie, ze piszecie o Italii.
Leki biore nieststematycznie, wtedy kiedy bardzo chce sie wyspac...

A Oldusi się udało, ma dwie kreski i zapisała się już do grudniówek. serwujacej.waw.pl do prwadziwa kobieta 100:
- nie tyko nie to! ale podobno bardzo niszczy i oslabia wlosy Moze dzięki temu nadrobie zaległosci w sprzątaniu Pozdrawiam serdecznie i życzę mniej ciśnień w Nowym Roku mam pytanie nie jestem profesjonalna kosmetyczka zakladam tylko sobie w domu paznokcie zelowe i mam takie pytanie i mam nadzieje ze pomozecie mi.... sfiksowanie.bedzin.pl
Happy New Year!!! Mila Pani-nastawiona na niesienie pomocy a nie zbijanie na cierpiacych fortuny. Słyszałam, że dr Nowak też jest super. Teraz pozostała tylko suchość w ustach, pozostałe objawy zniknęły. Gdzie jesteście???? Ja ostatnio oglądałam na tvn style taki program seks jak to jest po ślubie Polecam Ci ten program zobacz kilka odcinkow i przekonasz sie ze seks nie trwa minute i nakłoń faceta do oglądania go razem z Tobą. Witam, ja również mam taki problem, że efektu zabiegu nie widać i chyba nic się już nie zmieni, bo właśnie mija drugi tydzień...
Regine-specjalnie dla ciebie wypróbowany przepis-cukinia nadziewana łososiem.
Mówi o tym otwarcie osoba na stanowisku menagerskim.
Ale pocieszyć się mogę chociaż tym, że następny tydzień zacznie się już spokojnie.
Początkowo po 3 tabletki na dobę, teraz 1-2 dziennie (podwójna dawka).
Firma obciąża cie wszystkim :
Patrzac obiektywnie na cala sprawe flory bakteryjnej trzeba stwierdzic,ze praktycznie kazdy ma zachwiana i nieprawidlowa flore w jelitach.
Ja polecam quick Vue lub bobo test.
Same brzuszki faktycznie niekoniecznie zrzucają tłuszcz z brzucha, budują natomiast mięśnie brzucha.

- salon AK.KK na Garncarskiej.
sfinansuj.lomza.pl
Drętwienie rąk możne być od kręgosłupa. juz biorac za to kase lamiesz prawo.dla mnie jestes zerem
Jedna tuba jest słabsza- minuta 1,10, mocniejsza 1,30, karnet na tą słabszą kosztuje 99 zeta- 120 minut i jeżeli che się wejść na tą mocniejszą to do kazdej minuty doplaca się 20 groszy.
No i nastepnego dnia nie są już takie fajne jak po umyciu.
Witam mam problem z prezentem dla chłopczyka na roczek za miesiąc ma już go ma i nie wiem co mu kupić może ktoś z was podpowiedział by mi???czekam za odpowiedziami
>3IU/ml dodatni
Tego samego ranka mialam dziwne bole w podbrzuszu zblizone do bolu menstruacyjnego.A poniewaz takie bole miewalam wczesniej, bo wedlug lekarza moje cialo przygotowywalo sie do porodu, po prostu nie zwracalam na to uwagi.
Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu Chiński meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!.
Krotki film o zabijaniu - jeden z najwazniejszych.
Allegra...
Alice jeśli chodzi o Ciebie to nieprzejmuj się grudki zejdą i tym samym asymetria zejdzie o ile jest w tym samym miejscu co te grudki które właśnie sprawiają że usta w tym miejscu są większe, A jeśli jest odwrotnie, że asymetria jest po innej stronie niż grudki to też możesz mieć pretensje bo to poprostu jest efekt złego wstrzyknięcia.
zreszta lepszych diet nie zmienia sie na gorsze

No litości! serwowali.waw.pl Od roku maluję włosy na ciemną czekoladę z szamponem koloryzującym z firmy Palet.I mam problem jak teraz to usunąć???
Twoje rady są ciekawe,tylko gdzie ja zmieszcze tyle jedzenia,całkiem w drzwi nie wleze Moze to, ze potrafia sie smiac do rozpuku, moze to, ze poklepia Cie po pupie i NAPRAWDE traktuja to w kategoriach zartu prosze bardzo Dzisiaj jak zwykle mam baaardzo ambitne plany, zobaczymy co z nich uda mi sie zrealizowac. Numeru nie pamiętam , ale bardzo łatwo trafić i rzeczywiście zawsze wychodzi sie zadowolonym trzeba tylko pamiętać żeby umówili wizyte do pani Asi, bo ona nie przyjmuje wszystkich bo ma duże obłożenie, chociaz ja na ostatnia wizyte czekałam 2 dni bo ktoś przełożył termin. sfingowal.malbork.pl
Ale nie rozumiem tylko po co klinika może dawać komuś nadzieję na poród i w ciągu misiąca zarobić na kobiecie ok. Po wysiłku jest gorzej , po nocy lepiej. Tym paniom, ktore nie probowaly polecam zalozenie stanika sportowego + top na wierzch ( mi do biegania zdarza sie zakladac wiecej warstw) podczas treningow, porzadniej niz jednen stanik trzyma to piersi Jestem jak najbardziej za tym zabiegiem. To zdecydowanie największa kwota jaką kiedykolwiek zapłaciłam u fryzjera, ale czułam sie lepiej wybierając doswiadczonego fryzjera, który prowadzi szkolenia i przygotowuje modelki do sesji. W miesiącu dwa razy pracuję w godź. MANEZ i jeszcze raz MAGNEZ Mailem taki sam problem - drętwienie rąk, kłucie w okolicy serca.
Anakonda- ty jesteś ciągle na tych 4 jajach i maśle??
Hej dziewczyny!
http://film.onet.pl/N ,33369,13,0,0,galeriao.html
Poczytaj na Londynkuwww.londynek.pl
właśnie jestem po zabiegu chirurgicznym..
czesc!
Dopadają mnie wątpliwości, a może jednak nie jestem w ciąży ....

:   
        -> Syphers

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson