Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
a skonczylam takie jedne finansowe studia , mam juz troche

-> Sypher磗
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Wed Mar 26, 2014 5:34 am    : a skonczylam takie jedne finansowe studia , mam juz troche Back to top

Mieszkalas jeszcze gdzies indziej? portal społecznościowy niech kazdy nosi co mu pasuje i w czym dobrze wyglada a nie co jest modne ....... Zaopatrz sie tez w leki przeciwbolowe np.
(1 faza spalanie)
DAMY RAD臉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
On podarowa艂 jej tylko ten jeden jedyny plemnik, a rz膮dzi si臋 jakby by艂 prezesem jej brzucha
Czyta艂am powy偶ej o dzia艂aniach soku z cytryny i innych domowych metodach.
pytanie nie bylo czy sa mode czy nie ani czy wam sie takie buty podobaja czy nie
kupi艂am w tamtym rooku na pocz膮tku wakacji.

np. sex anonse Cichopkowa jest 艂adniejsza, ma sympatycz膮 buzi臋 i 艂adne w艂osy, Mucha ma kwadratow膮 twarz i do艂ek w brodzie co jest raczej m臋sk膮 cech膮 wygl膮du..

wiec nic nie mowie..Babko Ty ! Jemy ma艂o wype艂niaczy,w kt贸rych jest i sporo b艂onnika, a um贸wmy si臋 ka艂 to pozosta艂o艣ci niestrawionego pokarmu. Moje objadanie to nie sa monstrualne ilosci pozywienia...wystarczy kanapka, ciastko,chipsy razem, i do toalety...Jakby obliczyc srednia to wymiotuje raz w miesiacu...ale wymiotuje, a wiec jest to choroba. EDYTKA31 napisz jak d艂ugo zaj臋艂o Ci zrzucenie tylu kg i czy bra艂a艣 l karnityn臋 i dieta ,czy tylko 膰wiczenia i jak d艂ugo dziennie? To ma艂y salonik gdzie strzy偶e Pan Tomek (okropnie wypacykowany facet jak dla mnie, ale moim kole偶ankom akurat sie podba艂). ogloszenia towarzyskie
z moich paru kobiet wszystkie robily pale a nie wszystkie do konca .. Lekarz nic mi na ten temat nie m贸wi艂 ale wol臋 wiedzie膰 czy kt贸ra艣 z was by艂a w podobnej sytuacji.. Chyba zartujesz.... Czas zabiegu: Oj dzi艣 to b臋dzie pu艣ciutko tu u nas , wszystkie pewnie po d艂ugim szykowaniu si臋 ruszyly w stron臋 Ko艣cio艂a (oswaja膰 sew uczucie Ja dla odmiany id臋 popatrz臋 na Ma艂ysza i innych lataj膮cych ch艂opak贸w Pozdrawiam Wg. Kroj臋 w plastry.
Moja s膮siadka bierze Cyprodiol i te偶 zauwa偶y艂a niewielk膮 r贸偶nic臋 w kszta艂cie piersi s膮 wi臋ksze, jakby po boku by艂o ich wi臋cej.
Efekt by艂 taki , ze uk艂ad nerwowy nie wytrzyma艂, dziecko porazi艂o, ma艂o nie zszed艂 ze 艣wiata.
Ulotna
Hej Tomek!
jest piosenka, kt贸r膮 MUSZ臉 zdoby膰.Old Boy napisa艂,偶e tam j膮 mog臋 kupi膰, no ,ale ja nie wiem jak
W ci膮gu dnia te偶 bez pampersa, nawet wychodz膮c z domu im nie nak艂adam.

:   
        -> Sypher磗

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson