JeanettMq -=TH CoreMaster=-
: : 1731 : Dalestie |
: Tue Mar 25, 2014 1:06 pm : Almra |
|
|
hejka; seks oferty Czy jak lekarz je wymasuje to kwas si臋 rozpu艣ci i usta si臋 powi臋ksz膮? Pozdrawiam wszystkie czytelniczki i ostrzegam z dala od tego salonu!
hej!
POZDROWIENIA
Chcesz pracowac, ubiegac sie o stypendium, czy ciagnac od rodzicow?
Powinnam si臋 cieszy膰 w gruncie rzeczy.
Ale p贸jd臋 i jutro spr贸buj臋.
nie robi艂am wprawdzie jeszcze g艂od贸wki, w 艣rod臋 zaczynam oczyszczanie, po imprezie u siostry, ale wiem, co przy偶ywasz.
A ja ju偶 wczoraj wieczorkiem spakowa艂am swoj膮 torb臋 i tak jak by jestem gotowa na nowe wyzwania A jak jeszcze b臋d臋 mog艂a odebra膰 zam贸wione w sklepie noside艂ko, to ju偶 wog贸le b臋d臋 gotowa na 100% na przyj艣cie mojego maluszka na 艣wiat. ogloszenia towarzyskie Nie ma co wpycha膰 na si艂臋, je艣li si臋 nie da to lekarz powinien przepisa膰 co艣 innego.
Wystarczy poprosi a wszystko sie uspokoi i wtedy bd swietnie Ja te偶 mam zamiar pisa膰 jak mi idzie, bo to mobilizuje i dodaje otuchy A jedzonko odstawiam w nast臋pny poniedzia艂ek. Mam stan zapalny i zdiagnozowan膮 nad偶erk臋. dziewczyny nie czytajcie o tych procentach w necie, o tej przezywalno艣ci!!!! ojje jakos daje soboe rade ale izko dziewczyny cziezko chociaz wiem z epierwse dni sa najgorsze damy rade adwokat kraków
Z kolejnymi by艂o podobnie. Ja na to ze nie ma Te z aukcji s膮 paskudne. Robi艂am badania krwi- wszystko ok, nawet cholesterol The Everly Brothers - All I Have to Do Is Dream pe艂na nadzieji i wiary Jestem studentk膮 prawa,kt贸ra uczy si臋 przy okazji w艂oskiego i w przysz艂o艣ci ma w planach wyjazd.
okazuje si臋, 偶e wystarczy mi cykl laserowy z kilku 4/5 zabieg贸w ju偶 wszystko wiem na temat laseroterapii i chyba nie ma si臋 czego obawia膰, je艣li chodzi o b贸l - tak zasta艂am zapewniona.
Jezeli bedziesz konsekwentna i nie zalamiesz sie pierwszymi niepowodzeniami to nie ma mozliwosci, zebys pracy nie znalazla.
A w og贸le co ci do tego.
FeBe..gdzie Ty wyruszasz?
no mi tez dopiero usg pokaza艂o w 6 tygodniu...takze nie martw sie...g艂owa do g贸ry....napewno wszystko bd dobrze....a ja dzi艣 znowu musze lecie膰 do gina...bo mi receptu pomyli艂 i zamiast orgina艂u da艂 kopie recepty.....a ja tez m膮dra nie popatrzy艂am,dopiero w aptece patrze a tu zonk......tak sie zastanawiam nad za艂o偶eniem nowego forum dla zafasolkowanych na bromku...co wy na to?by艂y by jakie艣 chetne?
Nie znam szpitali i klinik w Bia艂ymstoku i nie wiem gdzie mam rodzi膰. _________________ My webpage - Instant Loans |
|