Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
Myślę, ze nie po to inwestowali tyle w porodowki, żeby p

-> Sypher´s
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Tue Mar 25, 2014 5:44 am    : MyÅ›lÄ™, ze nie po to inwestowali tyle w porodowki, żeby p Back to top

Widocznie lepsze im sÄ… pacjentki z Z. sex anonse Wiecie co dziewczyny, tak sobie czytam te wasze posty istrasznie wam zazdroszcze, ze tak chudniecie.
Nie jestem w tym dobra ;]
Jakich kosmetyków mam używać, by zachowały taką formę przez cały dzień?
witam,
To twarda z Ciebie sztuka hihihihi
Jutro robię sobie jeden dzień głodówki-tzn.
Nie moglam zasnac z tego wszystkiego.
na temat dra Lenczewskiego też nic nie mogę powiedzieć, bo nic nie wiem.
Ja nie moge przeżyć dla bez odzywek bez spłukiwania, ktore ratują moje wlosy przed puszeniem.Najlepsze eferty dawało u mnie mleczko Sunsilk jednak wycofali cała linie z produkcji,odzywka z nafta kosmetyczna bez spłukiwania- jak dla mnie koszmar.Balsam Nivea- strata pieniędzy brzydko pachnie jak dla mnie i skleja włosy.Pianki wysuszają włosy więc odstawiłam je definitywnie chyba ze na jakieś wieksze wyjście czy na dicho dla utrwalenia.Lakierów też 0 gdyż jestem zbyt leniwa żeby myć moje włosy codziennie a po nim niestety zachodziła zawsze taka potrzeba.Jedwab akurat na mnie nie działa.Hmm...w sumie mało jest dobrych kosmetyków do kreconych włosów.Obecnie wróciłam do odzywki Pantine fale i loki i w miare jest dobra, nie ma siana na głowie.Z Racji intensywnej regeneracji używam jeszcze raz na tydzien maski z apteki WAX któa jest dla mnie rewelacyjna ale o niej jest dużo na necie ...możecie poczytac

Pracuje w budzetowce i wlasciwie z trudem dalabym rade skonczyc podyplomowe z dojazdami do Rzeszowa (tam mi najblizej)a Wy piszecie o praktykach wartych od 4 do 10 tys. ogloszenia towarzyskie Mogą być wszystkie utwory (nie pogardzę)

Tez ma tu swoje naganiaczki na tym forum i tez dałam sie nabrać. dziekuje za odpowiedzi. do Dami:** ja ci moge o tym duzo powiedziec bo miałam taką operacje a teraz czeka mnie w pazdzierniku nastepna... P.S jem normalnie, a po cwiczeniach zawsze glodnieje wiec przegryzam jablko albo banana, no i wypijam ok pol litra plynow. seks oferty
nikt nie ochroni nas przed całym światem, to że jesteśmy chore nie znaczy, że ludzie będą się z nami obchodzić jak z jajkiem. Ty widzę już wybrałaś jedyną słuszną drogę.... oturz niedawno dowiedzialem sie ze gynalgin przyjmowany przez moja partnerke podzialal na moja flore bakteryjna w taki sposob ze dostalem grzybicy zoledzi:/ ciekawe jest to ze pani ginekolog nie raczyla nas uprzedzic o takiej ewentualnosci. Miałam wczoraj resekcję górnych jedynek, wybrałam znieczulenie ogólne. to taki dzisiejszy humor... Bylam u faceta bo u mnie w poblirzu nie nie ma kobiet co 3dzien chociaż 1,5 kg mniej to to jest SUPER mobilizacja do dalszego odchudzania
cześć
Chciałabym dobrze zejsc z koloru o jakies 2 tony i przy okazji ich nie zniszczyć
trafiłam do p.Mateusza
To kwestia stracenia tłuszczu, a nie wyrobienia mięśni.
Teraz wiem że warto życ , warto kochać marzyć śnić
Dobrze, że masz badanie z obciążeniem.
Tymczasem
2).
NAPRAWDĘ GORĄCO POLECAM
Czyli 9 dni a6w idzie na zmarnowanie, hula hop to prawdopodobnie za mało na spalenie tego diabelstwa.

:   
        -> Sypher´s

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson