Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
Zenku a u Ciebie jak tam si臋 sprawy maj膮?

-> Sypher磗
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Mon Mar 24, 2014 2:25 am    : Zenku a u Ciebie jak tam si臋 sprawy maj膮? Back to top

Jeden camembert dziennie. seks ogłoszenia Pozdro kazdy ma inne upodobania ale powiem szczerez jestem blada z tego 偶e facet chce mie膰 tipsy szok!nie chce nikomu ublizac ale bez przesady...
malaka
boli mnie glowa zwariuje
Odpowiadam r贸wnie偶 na SMS.
Oj poczatki faktycznie nie sa latwe Ja mam caly czas nadzieje, ze juz niedlugo nie bedzie mi tak trudno ale jak na razie prawie ze wszystkim pod gorke.
takze zastanowcie sie czy warto...
Nie stawi艂a si臋 na przes艂uchanie, rozmowy z bieg艂ym te偶 nie mia艂a.
co tym bardziej mi nie sprzyja.
facet to palant, przepraszam ze to mowie, ale moim zdniem taka jest prawda.

A z bardziej wytrawnych, wczoraj upichci艂am na kostkach roso艂owych tak膮 zupk臋 z fasolki szparagowej (30 dkg), podsma偶onych z m膮k膮 pieczarek (15 dkg), dw贸ch pomidork贸w w 膰wiartki i dw贸ch 艂y偶ek groszku konserwowego - do tego 艣mietana. seks ogłoszenia Niestety jeste艣my skazane na przedzia艂ki ;]

Ale stalo sie, i jakos tak jak pierwszy raz go na tym przylapalam to dzgnelo ale nic nie powiedzialam bo przeciez facet tak musi a ja jestem tolerancyjna, za drugim razem powiedzialam ze pomimo ze sie staralam to nie potrafie tego zaakceptowac i prosze go zeby tego nie robil. zaluje ze nie moge zrobic fotoodmladzania, mysle ze to fajny zabieg Zeus zaszala艂... Ja zrobi艂am test dzie艅 czy dwa dni po tym jak mia艂am dosta膰 okres i wyszed艂 dodatni mimo, 偶e robi艂am w po艂udnie, nie na czczo i na dodatek troche poprawia艂am bo wzie艂am za ma艂o moczu. jestem katoliczk膮 praktykuj膮c膮 i co niedziela chodz臋 do Komunii 艣w. seks ogłoszenia
Ale co z tego jak nie moge mie膰 dzieciaczka na razie bo nie ma owulacji przez ta wstr臋tna prolaktyne Poza tym m贸j gin cos mi wspomnia艂 ze mnie podejrzewa o PCO - zesp贸艂 polictycznych jajnik贸w Chyba sie za艂amie. Na slub mam zamiar pomalowac sie sama, by dobrze, naturalnie sie czuc i wygladac normalnie , natomiast sesje zrobimy sobie kilka dni pozniej i wowczas skorzystam z uslog wizazystki, gdyz nie mam doswiadczenia w robieniu sobie makijazu do zdjec. to tak nawiasem. ja po piaskowaniu mam porysowane szkliwo innym p艂ynem na bazie silnych zasad (kret A ja gorzej niz Hamlet nie wiem co lepsze..... Najbardziej warto艣ciowi faceci przebywaj膮 bez przerwy na Kafe.
ja tez dopiero zaczelam, dzis jestem po 3 dniu.
Oczyszczanie jelit (metoda Tombaka), oczyszczanie watroby (4 razy metoda H.Clarke), nauka medytacji czyli wyciszenia siebie, glodowka,pozniej rzucilam palenie.
Pierwszy m贸j syn mia艂 56cm i warzy艂 nieco ponad 3 kg.
Te偶 s艂ysza艂am, 偶e niekt贸re s膮 z warszawskiej i mo偶e maj膮 jakie艣 zwyczaje stamt膮d wyniesione, ale bez przesady.
Tylko pytanie, jakich.
I jakie to ma znaczenie?
Po kilku dniach powinno wszystko wr贸ci膰 do normy.
ja ci臋 doskonale rozumiem i poszukuje adresu gabinet贸w kosmetycznych kt贸re wykonuj膮 zabiegi zwi膮zane z laseroterapi膮 najlepiej w okolicach Lublina
Przez 2 nie mog艂am si臋 ruszy膰.
mysle, ze z poza ci膮偶owymi da sobie rade rownie偶, niewiele bierze

:   
        -> Sypher磗

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson