JeanettMq -=TH CoreMaster=-
: : 1731 : Dalestie |
: Sun Mar 23, 2014 8:37 pm : pzdr. |
|
|
Takie zauroczenie to też fajne uczucie pozdrawiam!!!!!!!! ogloszenia towarzyskie Zastanawiam się, czy kolejny raz na osianą dietę nie przejść. Na początku nie tyłam, a nawet trochę waga spadła.
Smutno mi trochÄ™.
wiec popieram zdobycie kanadyskiego wyksztlacenia-nawet jakiegos dyplomu-napewno sie przyda...Ja bylam w collegue wieczorowo-poswiecialm 2 lata ale bylo warto.
Czekam.
Skonczylam.
Co porabiasz w Neapolu?
mam orbiterka i jak narazie bo mam go 1 miesiac jestem zadowolona.
- do raportu!!
moim zdaniem ma wstrÄ™tne, wielkie powleczone tÅ‚uszczem pupsko i nic nie zmieni mojego zdania, a na pewno nie wasze gadanie o tym jaka jest Å›liczniutkai jaka z niej laseczka - Czy fakt, że dentysta uznaÅ‚ nie zaszywać do koÅ„ca dziÄ…sÅ‚a po 2 zÄ™bach i powstaÅ‚a przez to dziurka na koÅ„cu mogÄ… być powodem dodatkowego, przedÅ‚użajÄ…cego siÄ™ i nasilajÄ…cego bólu, czy ten ból jest zupeÅ‚nie normalny i ma tak dÅ‚ugo boleć? wÅ‚oski sa nawilzone, nie ma aureolki i Å‚adnie pachna. PisaÅ‚am to co wiem z wÅ‚asnego doÅ›wiadczenia, ale tak napawdÄ™ wÅ‚osy krÄ™cone nigdy do koÅ„ca nie bÄ™dÄ… nawilżone. jam mam blizne na ramieniu i zachodzi troche nad przed ramie ma ok 15 cm, i mam jÄ… brzydka bo mam bliznowca i podczas operacji wyciagania srub i blachy wytnÄ… mi tego bliznowca i zrobia ladny kosmetyczny szew, lekarz nie daje mi gwarancji ze nie bede miala znowu tego bliznowca ale ja mysle ze bedzie ok, po wtedy mialam reke w gipsie i moze dlatego sie tak brzydko zagoilo, no i wlasnie po tej operacji mam chodzic na lasery i smarowac masciami , pierwsze slysze ze nie wolno seks ogłoszenia
Klapeczko,pamiętam ,będę za Ciebie trzymać kciuki!!!Będzie wszystko oki!!!Ja mam 25-go stycznia.Perzecież to zaraz brrrrrr Jest jednak jeden problem. Uważam wręcz przeciwnie - że jestem na dobrej drodze. Jakiś miesiąc temu zafarbowałam włosy odcieniem czarnej trufli Palette. postaram Ci się na jak najwięcej pytań odpowiedzieć bo trochę popytałam lekarza. Będziesz miała/miał szeroką wiedzę i na pewno uda Ci się bez problemu po takiej ścieżce zrobić praktyki z wyceny. Wg mnie to normalny rozmiar.
IgM UJEMNY.
Ja moze nie bede pisala o najlepszych i najgorszych salonach, bo mieszkam w malej miescinie gdzie sa moze takie ze 2 wiec nie ma po co pisac
tak
Robiłam kurs w Select i okazał się bardzo dobrym wyborem.
Cicha - ja absolutnie nie kwestionuję Twoich umiejętności jako kierowcy, ani w ogóle umiejętności jakiejkolwiek kobiety.
Po kolei.
ja sie stad nigdzie nie ruszam Zostaje w tym watku na stale bo razem zawsze razniej
parę minut temu zrobiłam sobie jedną serię.
mam poodsłaniane szyjki zebow przy jednynkach ;/
http://dzentelman.com/teledyski _________________ My webpage - Instant Loans |
|