Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
Mam do Pana pretensje innego rodzaju, o czym Pan dobrze wie.

-> Sypher磗
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Sun Mar 23, 2014 5:24 am    : Mam do Pana pretensje innego rodzaju, o czym Pan dobrze wie. Back to top

dlugo seks oferty jest mila atmosfera i 2 super instruktorki. Dr Broma to dobry lekarz, jesli chodzi o usta to najlepszy jaki co艣 robil przy mnie.
Oczywi艣cie skoro tu zajrza艂am to musz臋 by膰 posiadaczk膮 kr臋conych w艂os贸w
no ja wlasnei za godz mam wstepne bedania przed operacja ktore tez niedlugo bede miala- aparat imizarowa- trzymajcie kciuki
pozdrawiam
ZENADA!
Jak robi艂am sw贸j zabieg u Wiatroszaka we Wroc艂awiu to widzia艂am u niego w gabinecie zdj臋cia blizn przed i po operacji.
Pierwszy raz i takie prze偶ycie :/ Ale teraz ju偶 chodz臋 prywatnie, do super ginekologa, kt贸ry jest mi艂y, zawsze rzuci jakim艣 偶artem no i przede wszystkim profesjonalista...
Moim zdaniem powiniene艣 koniecznie zmieni膰 lekarza!
Wielki Buziak
Masakra.
najgorsze s膮 pierwsze dni, potem ju偶 z g贸rki sama zobaczysz, ja zaczyna艂am we wtorek i te偶 nikomu nie m贸wilam, najlepiej gdyby nikt nie wiedzia艂 m贸j m膮z si臋 zorientowa艂 dopiero w sobot臋, bo wczesniej udalo mi si臋 jako艣 wykr臋ci膰 brakiem apetytu.

Czesze tylko po umyciu, i nak艂adam na nie wgniatajac we w艂osy 偶el do stylizajci z Avonu. seks ogłoszenia Chce przyleciec do mnie do Polski...

A poza tym borowinka jest super przyjemna.... Gynalgin = 10dniowa. ) i zycze wam zdrowia zebyscie w ogole nie musialy ich uzywac, jak zreszta same wiecie. nie umiem p艂ywa膰..dopiero sie ucze..od 2tyg chodze 2 razy w tyg na basen na godzinke aby sie porusza膰 i spalic conieco sade艂ka.Jak sie porusza膰 w wodzie,jakie 膰wiczenia wykonywa膰, jaki styl pywacki proponujecie(hehe wkoncu przeciez musze sie nauczyc p艂ywa膰 a nietylko brodzi膰 aby zrzuci膰 nadmiar cia艂ka...przede wszystkim z bioder i brzuszka...no i wzmocni膰 g贸rn膮 cz臋艣膰 cia艂a(cycuszki,ramiona i wog贸le dzieki za wszelkie sugestie portal społecznościowy
Powiem wam, ze myslalm ze latwiej mi pojdzie, w koncu kondycje mam, nogi tez w miare mocne, od 1,5 roku cwicze w koncu na zajeciach w klubie. Po prostu oni sa inni, nie przystosowani do zycia z nami. Od paru dni chc臋 kupi膰 orbitrek,tylko mam problem bo gdzie bym zajecha艂a to m贸wi膮 mi inaczej (np.偶e mechaniczny jest lepszy od magnetycznego i na odwr贸t).Mia艂am ju偶 m臋tlik w g艂owie,ale przeczyta艂am Wasze wypowiedzi i wiem juz na 100% 偶e kupi臋 mechaniczny tylko jeszcze nie wiem jaki( nie mam poj臋cia jakiej wagi ma byc ko艂o itp.) Prosz臋 doradzcie mi!Wa偶臋 46 kg i mam 160 cm wzrostu.Chc臋 stracic tkank臋 t艂uszczow膮 na brzuchu,udach i po艣ladkach.Prosz臋 doradzcie mi jak mam 膰wiczy膰 i na jakim obci膮偶eniu. Ja sie nie chce z toba wyklocac, tylko miej na uwadze co komu radzisz, bo nawet jezeli tobie nie szkodzi to komus moze. a ty na odstawieniu jestes tez bez wspomagaczy? potem zaczelam szukac wiadomosci w internecie na ta chorobe.. Witam!
Tak sobie mysle...
Mieszkam we wschodniej holandii i tu nie chca kierowac do ginekologa...niby lekarz domowy ma go zastapic...no ale ze mieszkam blisko granicy to moze uda mie sie znalezc jakiegos w niemczech???
ale nie moge i siedze w tym beznadziejnym biurze calymi dniami i nie moge wcale powiedziec ze sie jakos super rozwijam.
Laski a powiedzcie mi jak Wy liczycie powt贸rzenia?
Czekam na ciekawe propozycja.
dobrze wiedzie膰, 偶e jeszcze nie tak dawno nie trzeba mie膰 by艂o ka偶dego fragmentu cia艂a idealnego aby by膰 pi臋kn膮
jeszce mam 2 pytania:
Haneczko, mieszkam ok 50km od Lublina.
juz od tej numeracji zaczyna brakowac butow, choc domyslam sie ze numerow od 42 w gore jest tyle, co na lekarstwo.
Co do aplikacji opracowa艂am sobie ju偶 sobie jak to robi膰, po zwil偶eniu jest du偶o 艂atwiej!

:   
        -> Sypher磗

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson