Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
Wyszło że mam bakterie i muszę brać gynalgin.

-> Sypher´s
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Fri Mar 21, 2014 7:55 pm    : WyszÅ‚o że mam bakterie i muszÄ™ brać gynalgin. Back to top

to by bylo na tyle sex anonse L/M jest przeszkoda dla koncernu farmaceutycznego i leku Meridia ,ktory kosztuje 400 zł ale co druga z nas go brała i skutek niewieli i efekt jojo ,poczytaj posty stałych forumowiczek ,nie szukaj sensacji bo ona nam zaszkodziła po ostatnich wiesciach (bzdurnych zreszta ) bo kazda z nas zyje i nie jestesmy małolatami tylko dojrzałymi kobietami ,ktore zdaja sobie sprawe z nieprzebadania leku i niedopuszczzenia go na naszym rynku ale my bierzemy go na swoja odpowiedzialnosc Orbitrek pozwolił mi tak przygotowac formę,że wygrałam prestiżowe zawody sportowe.
A najgorsze, że to dotyka 20 % ludzi ( przynajmniej w Stanach, bo tam były robione badania).
Witaj,
Co sÄ…dzicie na temat Salonu Afro w Gdyni Witominie, prosze o komentarze
Czoło to pół biedy, bo maskuję grzywką poprostu.
prosze o kontakt z kimś kto miał coś podobnego,może by mi pomógł!mój nr gg.

zresztą spora grupa ludzi posiada już w swojej ofercie sms, meile, czy inne tego typu oficjalne formy łamania prawa w grupie żywiec... ogloszenia towarzyskie lecz gdzie niegdzie dalej mam troszke czarnego!!

haha on mi: heej, pisalam do Was wczoraj ale post sie nie pojawil :/ Po prostu kpina! Ja chyba po prostu nie umiem spać Neutral tego nie wiem. sex anonse
po obciecu skorki w lewym paluchu wdala sie chyba infekcja no i niestety zignorowalam pierwsze objawy...teraz mam dzikie mieso rope i ogolnie nie da dotknac chodzic nic!! Mama wczoraj mnie obcieła mam krótkie włosy na górze i na dole długie.. Taka zimnica u Ciebie? Więc to chyba początek ciąży. plissssss proszę napisz mi jak Ty tyle schudłaś-może i mu pomoże Marta dba o cerę klientkę i chce je uświadamiać a nie tylko kasowac.
o mamooooo..
Forumwww.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan!
Witam wszystkich ponownie.Zaglądnęłam tu,ponieważ chcę pocieszyć wszystkie przyszłe mamusie,że toksoplazmoza to jeszcze nie wyrok dla dzidziusia.Ja urodziłam 16 czerwca zdrową i dużą dziewczynkę,chociaż od połowy ciąży brałam Rowamycyne.Toksoplazmoza była u mnie dodatnia i wyglądało na świeże zarażenie.Do końca ciąży bałam się o swoje maleństwo,płakałam i nie spałam po nocach.Oczywiście czarne myśli nie odstępowały mnie na krok,niemalże widziałam swoje dziecko jak jest niedorozwinięte itd.A teraz jestem szczęśliwą mamą drugiej dziewczynki.Jeżdżę na badania kontrolne do poradni,ale tylko po to żeby sprawdzić czy spadają przeciwciała,które otrzymała ode mnie.Wynik na tokso miała ujemny.Nie zaraziła się ode mnie.Kiedy to usłyszałam ze szczęścia ryczałam w szpitalu.Dziś ma 3 miesiące,jest bardzo pogodnym dzieckiem i niezwykle silną kobietką,ciągnie się już do siedzenia,gaworzy iśmieje się do wszystkich.Kochane kobietki,nie bójcie się brać Rovamycyny w ciąży,może to właśnie ona uratowała moje dziecko.Życzę wam wszystkim samych dobrych wiadomości,zdrówka i niegasnącej nadziei,że wszystko będzie dobrze.Trzymajcie się cieplutko.
Jesli lubisz jazde bez trzymanki to prosze bardzo, moze sie uda wyjsc calo.
Jesli nasz wyglad na to zasluguje
a trwałą ktos robił w krakowie ?
SmutaseKania, zaplacilam 500zł, widzialam juz blizne ze szwami, jest wprawdzie dluzsza od tej poprzedniej, ale na razie cieniutka na milimetr, tamta byla bardzo rozciagnieta, mam nadzieje, ze ta sie nie rozejdzie dam znac za jakis czas...
qwertyui czekam na odpowiedz
Pozdrawiam.
ja mam to samo dziesiąta tabletka, czuję, że się zmniejszam tu i ówdzie ale waga jakieś śladowe ubytki pokazuje...

:   
        -> Sypher´s

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson