Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
Jasiu wczoraj protestował na pieluchę na noc,że on nie ch

-> Sypher´s
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Fri Mar 21, 2014 1:37 pm    : Jasiu wczoraj protestowaÅ‚ na pieluchÄ™ na noc,że on nie ch Back to top

mam problem z moimi włosami, niby mam kręcone włosy ale strasznie mi się one nie podobają -są sianowate i matowe próbowałam wielu kosmetyków ale i tak za każdym razem wynik był ten sam- traciłam tylko pieniądze a obiecanego efektu nigdy nie było... ogloszenia towarzyskie Ja mam numer stopy 43 czasem 44 i dopiero mam problem!!!
Witam Was przy niedzieli.
kiepsko
nadwaga to choroba - i jako taka trzeba ja leczyc.
chyba że sie myle nie bój sie niech wiedzą
bylam juz z nie jednym polaczkiem i w zyciu bym nie wymienila mojego kochanego nawet na dwoch.
Kto z mnÄ… od 20 - 30 czerwca .
CZY W TEJ SYTUłACI MAM SZANSE NA UNIEWAZNIENIE śLUBU KOśCIELNEGO?????
bardziej poważnie.
Po zabiegu troche ranka poboli, ale to jest nic w porownaniu z bolem wrastajacego paznokcia ( nie moglam juz stawac na te stope wczesniej, pulsowala bolem).

wspolczuje pierniczku, ze nie potrafisz dostrzec piekna tak spedzonego czasu, ja nie zaluje ani chwili i teraz doceniam fakt posiadania lazienki, lozka, kuchni i nie wybrzydzam tak jak ty. seks oferty Zgodziłem się ale powiedziałem że łby pourywam jak znowu będę musiał znosić histerię.

Bardzo chcialabym znalezc jakiegos lekarza ktory moglby mi pomoc... paskudna jest,,widzialam, jej zdjecia w gazecie JOY..bez makijazu ma palzy..wygladala jak potwor...sugerujecie sie tym jak ona wyglaa na zdjeciach czy te;edyskach ..ona jst na maxa poprawiana...polecam ost ny JOY tam sa jej zdjecia jak wyglada w rzeczywisitosci i jak po obrubce komputerowej..zreszta nie tylko ona/..smieszy mnie to ze myslicie ze ona ma taka idealna cee i wogole jak npw teledysku...1000dziewczyn zwyklych chodzacych po ulicach jest od nje o 1000razy ladnjieszych..ja sie ciesze ze nie potzrebuje odrobki kopm zeby na zdjeciu ladnie wyglada... ;/ w.... najfajnieszy duet kina amerykańskiego!!Oni sa naprawde zabawni seks ofertyv
piasokowanie to nie jest usuwanie kamienia, to jest zupełnie inna procedura a to troszkę frytek, a to zapiekanka w Ikea, McWrap... To co robisz na takim topiku?skoro jestes taka szczesliwa? Powiększenie własnym tłuszczykiem to koszt 2500(U Dr Bromy) Sąd nie miał wątpliwości to fakt, choć on miał potworna adwokatkę, która ciągle usiłowała mnie wyprowadzić z równowagi, aż sąd jej zwrócił uwagę, że opuści sale hehehhe , zarzucali mi cuda na kiju , ja jednak z racji wykonywanego zawodu, była nieustannie opanowana, i nigdy nie dałam się zbić z toku mego myślenia. Najwazniejsze to sie cenic i szukac uparcie pracy odpowiedniej do twoich kwalifikacji. do tej pory jak o tym mysle to mnie ciarki przechodza.
[url=http://www.myavr.fr/support/viewtopic.php?f=7&t=665973]Ja mieszkam w Turynie i uwazam, ze mimo niskiej kultury wielu imigrantow , wniesli sporo zycia do tego skostnialego (lata temu) miasta.

Teraz pracuje tam Dr Broma!!!!!!!!!!!!!!.
ja po latach doświadczeń z dietami wiem jedno - węglowodany są złe, a nie tłuszcze.
to Was juz nie ma i nie moge sobie porozmawiac.
Ja byłam bardzo zadodowolona i gdybym miała drugi raz rodzić to tez tam.
Kto jest twardy z natury rzadko jest gruby.
ale sa dni kiedy czuje totalna bezradnosc, bezsilnosc, brak nadzieji ze kiedykolwiek spedze chociaz godzine w ciagu dnia zeby o niej nie myslac..
Pozdrawiam,

:   
        -> Sypher´s

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson