JeanettMq -=TH CoreMaster=-
: : 1731 : Dalestie |
: Fri Mar 21, 2014 12:55 am : Bartycka 115 - studio Impress!!!! |
|
|
witam,,, piszesz o tym 偶e ropia艂o oczko u synka.Przypomnia艂o mi si臋 偶e u nas by艂o tak samo.Do艣膰 d艂ugo ropia艂o i 偶adne kropelki nie pomaga艂y no i te uciekaj膮ce oko.Corka do艣膰 dobrze sobie radzi i chyba nie zdaje sobie sprawy jak powa偶n膮 chorob膮 ma do czynienia.I posy艂am j膮 do szko艂y masowej my艣l臋 偶e da sobie rad臋.c贸rka jest pod kontrol膮 w przychodni zaka偶nej przynajmniej raz w roku ma badan膮 krew i co p贸艂 roku wizyta u okulisty.g艂owa do g贸ry ,wiem 偶e jest ci臋偶ko.nie b臋dzie tak 偶le.pozdrawiam. sex anonse teraz dostalam zastrzyk pod oko depomedrol + przez 6 tyg.
hhhh
czytalam, ze poznali sie w ten sposob ze ben odezwal sie do owena kiedy zobaczyl Bootle rocket
Nie wiem czemu kazdy fryzjer maltretuje je wygryza strzepi ....
ja jestem pierwszy dzien za mna drugi przede mna
Ludziska pom贸偶cie Szukam 2 piosenek
Ja wiem, 偶e to nie jest mo偶e znaczna r贸偶nica, ale mam kr贸tsz膮 nog臋, jedno kolano ni偶ej od drugiego, wi臋c nie za fajnie to wygl膮da Ale pomijaj膮c t膮 kwesti臋 po prostu mi to przeszkadza.
Nie!! seks ogłoszenia Doda to te偶 cz艂owiek jak my wszyscy.
Ale osobom uzale偶nionym od s艂odyczy polecam naprawd臋!! To dobrze A ty Kochana duzo palisz?moze Twoja polowka tez pali, przez co jeszcze trudniej jest Ci rzucic? a tu niestety to by艂o, jest i b臋dzie NIEMO呕LIWE !!!!! Natomiast plusy takich zabieg贸w s膮 takie i偶 nie wymagaj膮 okresu rekonwalescencji. Mysl臋 jednak, 偶e z obu stron okupione jest du偶ym rozdarciem. ogloszenia towarzyskie
mysle ze dobrze wygladalby z czyms brazowym, czerwonym lub pomaranczowym, a swoja droga to musi byc bardzo fajny gdzie go kupilas? Znam mase kobiet kt贸re stosuj膮 taki rodzaj antykoncepcji od wielu lat i nie maja 偶adnych guz贸w.A znam tez takie ,kt贸re nie stosujac tabletek i tak sie wielu guz贸w nabawi艂y wiec pomyslcie troch臋... Zadnych galaretek i bardzo malo wiary w to co pisza na opakowaniach zasadniczo jem tylko to o czym wiem na 100% ile moze miec wegli. Animotion Pozdrawiam Ci臋 serdecznie 'przed jodowaniem' i czekam niecierpliwie na wie艣ci od 'operoany'. Przepraszam za ciekawo艣膰,a paniusia z tym wysokim poz.intelektualnym to jakim wykszta艂ceniem si臋 szczyci.prosze sie pochwalic. czy jaka艣 dobra dusza mog艂aby mi pom贸c?
mia艂am por贸d rodzinny.
11.
ja tez mam wstretne blizny, 3 na twarzy (4,5, 2 i 5,5 cm lekarzowi nie wyszla operacja usuwania znamion...podobno zle zszyl i blizny sie rozeszly.
Jestem brunetka o do艣c ciemnej karnacji.
Czy kt贸ra艣 z Was farbowa艂a mo偶e w艂osy koloru br膮z, jasnym br膮zem z Castinga. _________________ My webpage - Instant Loans |
|