JeanettMq -=TH CoreMaster=-
: : 1731 : Dalestie  |
: Thu Mar 20, 2014 11:19 am : ogolnie rzecz biorac musze powiedziec ze poltra roku temu sk |
 |
|
Zazwyczaj mia艂am regularne @ Ostatnio zaobserwowa艂am, 偶e raz dosta艂am @ w 20-stym dniu cyklu, nast臋pna po niej wypad艂a, nie dosta艂am. seks oferty Teraz przenie艣li si臋 na ul.
pracuj膮 na Schwarzkopf Professional.
np.
Najgorsze co mo偶e by膰 w takiej relacji to poczucie, 偶e jest si臋 wyssanym przez komara gdzie zostaje samo suche.
kiedy艣 by艂o tam dobrze...ale no c贸偶..
Napisz mi maila to CI napisze ardesik
Dziewczyny, kt贸re znacie sie na tej sz贸stce!
Na kosciuszki chodzi moja kumpela i zadnej rewelki po niej nie widze, ale zrob jak uwazasz.
Nie wytrzyma艂am do rana.
czesc dziewczyy jmam pytania do Was ja wczoraj powinnam zrobic 7 dzien ale bylam tak zmeczonna ze zapomnialam na smierc o tych cwiczenia:/ musze je zaczac od nowa??:>
czesc dziewczyny czy ktos z was slyszal o odbarwiaczu vit.art color off bo wyczytalam o tym ale niestety zero opini.zawsze bylam blondynka i ktoregos razu zrobilam z siebie ....tz zafarbowalam na ciemny braz teraz chce znowu blond juz zrobilam pasemek pare samodzielnie w domu ale wyszly rude co zrobic zeby miec blond jestem ciekawa czy ten odbarwiacz jest naprawde taki dobry i nie niszczacy wlosow jak pisza w reklamie.
Ja z moj膮 nadwag膮 czuj臋 si臋 przeokropnie. sex anonse Samodzielnie dam rad臋 ?
Do wszystkich 膰wicz膮cych - nie poddawa膰 si臋! Jedyne czego mi tu brakuje to wlasnie towarzystwa - ale takiego przyjaznego, nie tylko kasa, kasa... czu艂y. Najlepszy jest pseudo-KOS z Mys艂owic - mister Wilk. pozatym waga bedzie sta艂a nawet przy 1o00kcal to normlana sprawa po g艂od贸wkowych dietach etc. seks oferty
witam. - Jak to nie dzia艂a?! Trzymam za Was kciuki i BADZCIE WYTRWALI po 10min. ja od wczoraj na dietce kapuscianej, mam nadziej臋 uda mi si臋 wytrwa膰 Poradzcie cos kochane!! Nie znalaz艂am jednak tego temau bez powodu...
AAugu ja te偶 mia艂am sp贸藕niaj膮c膮 sie miesi膮czke i po 8 dniach sp贸藕nienia zrobi艂am test i by艂 negatywny, odczeka艂am tydzie艅 i posz艂am do ginekolo偶ki kt贸ra w og贸le mnie wy艣mia艂a (wredne babsko) 偶e za wcze艣nie przychodze.
Bezsennos膰 bezsennosci膮 ..
a te wiwisz mialo byc wiesz o masz kolejny tu przyklad
Fryzjerka powiedziala mi, 偶e to niemo偶liwe i mog膮 mi wyj艣膰 呕脫艁TE pasemka.
lekarz dopiero teraz zasugerowa艂 jednak zmniejszenie dawki do 0,5 tabletki-ale ja juz sie boje jaka bedzie reakcja jutro, podobno tak ma byc bo organizm musi sie przyzwyczaic...
W pierwszej ci膮偶y wyniki mia艂am podobne i przyjmowa艂am antybiotyk zgodnie z zaleceniem ginekologa. _________________ My webpage - Instant Loans |
|