Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
Witam!

-> Syphers
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Thu Mar 20, 2014 3:25 am    : Witam! Back to top

„witaminy piękności. sex anonse Teraz jeszcze mają podobno jakieś kursy przez internet?
Ja juz mam dosc tych upalow...
Obecnie jeszcze nie moge obciazac nogi, wiec jak na kontroli lekarz pozwoli mi ja juz obciazac to pewnie bedzie tylko lepiej
wizyta u psychologa prebiegła całkiem miło pomalutku i jakoś się dogadałam niebyło tragedi
Początkowo próbowałam ściągać, rozmasowywać ( ale weź tu i rozmasuj takie miejce), grzać....
Lepiej zainwestuj w ładnie modelujący stanik dla dużych piersi i już.
Czuję się tak nijak, mam słabe nogi i bolą mnie oczy, zajrzę wieczorem.

Fajnie dziewczyny, ze jest nas wiecej napiszcie cos o sobie... ogloszenia towarzyskie Nie poddawaj się !!!

dzięki Karolinko JADĘ SZUKAC KSIĄZKI I CHCIAŁABYM kasetę dla początkujących bo też jadę do pracy Sukces!! ....................czyli.... juz kiedyś sprawdziłam, że warto no właśnie ja mam jasne włoski więc pewnie dlatego mam taki problem , chętnie bym się zabrązowiła ale zupełnie nie pasuje mi to do twarzy. adwokat kraków
t Z góry dziękuje okamyk co do ubran i uczenia sie musze przyznac Ci racje sama mam z tym problem i mialam nauczanie indywidualne przez 2 lata, ale jezeli chodzi o bol to az takiego nie ma. Jestem trenerką w dużej firmie kosmetycznej (nie będę tutaj podawała firmy aby nie być posądzoną o kryptoreklamę) Dla uczących sie zawodu dziewczyn radzę aby certyfikaty zrobiły w poważnej liczącej sie firmie -spotkałam kiedyś na Targach Kosmetycznych niby trenerkę co nawet nie wiedziała jak jest zbudowany paznokieć, nie wsomnę o technice - żenada. mineły 4 miesiace i znów boli..ale tlyko jak naciskam....byłam dzis na wizycie i okazało sie ze torbiela NIE MAM : Aż tu nagle... Z tego co widziałam na innym forum to (jakby wszystko się udało)to dzien porodu chyba wyliczony mamy zblizony rozniacy sie 1 dzien
wczoraj byłam W SALONIE TRENDY NA STAROWIŚLNEJ....
Oni tam rzeczywiście pracuja na swietnych kosmetykach, nigdy wczesniej nie mnialam tak blyszczacych i zdrowych wlosow pomimo farbowania , dla mnie bomba i polecam szczerze
Witam, dziś jadę odebrać swój wymarzony sprzęt.
E tam nie przesadzajcie, wiadomo program ten to komercja, a nie zadna charytatywna działalność.
żYWA Ty żyjesz huraaa, oj u mnie ksiiegos gada że maja wszystko w dupie że nie istnieja i że nic nie zrobią, jaki cudowny świat trade- same wariaty.
Niedługo kończy pół roczku, rozwija się prawidłowo.
Widziałam kilka kobiet po powiększaniu, i może lepiej przemilcze jak to okropnie wygląda.
w pracy jak w pracy

:   
        -> Syphers

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson