JeanettMq -=TH CoreMaster=-
: : 1731 : Dalestie |
: Wed Mar 19, 2014 7:56 pm : chodzi艂am do dr Paj膮ka przez kilka m-cy.nie zrobi艂 mi ani |
|
|
Usuni臋to Ci tylko mi臋艣niak czy ca艂膮 macic臋? portal społecznościowy Zd膮偶y艂am ju偶 chyba przrczyta膰 wszystkie wypowiedzi wcze艣niejsze i troch臋 mnie one uspokoi艂y. malo ktora jednak wie, ze kobiecy estrogen, hormon ktory odpowiada za cala gospodarke plciowo-rozrodcza kobiety powstaje z tluszczu (z masla, smietany, jaj...) jego brak powoduje zatrzymanie okresu, problemy (powazne!!) z zajsciem w ciaze, nastrojem, pozniej prawidlowym przekwitaniem...
Witaj Klaudiad.
DO tej pory wymawiam mojemu m臋偶owi, 偶e nie mamy zdj臋cia naszego ma艂ego z porodu, a tak bardzo chcia艂am mie膰.
Marchewa na g艂owie..
Cze艣膰 Dziewczyny
Co do sylwia pisze to po raz drugi czy trzeci, nie jestem tym od pizzy i coli, por贸wnaj charakter wypowiedzi, zreszta na jakiej podstawie tak uwa偶asz?
patyczaki!!!!!!
nie g艂贸d .. anonse erotyczne do Salonu Q1O Z MOIMI W艁OSAMI i popadlam w samozachwyt!
W ko艅cu nie mog艂am ju偶 wytrzyma膰 a po艂o偶na kr臋ci艂a si臋 w pobli偶u i m贸wi臋 do niej : JEST WIELKA ULGA! tez mam tak,gdyby nie to ze musze chodzic do pracy to nie robilabym zakup贸w wiem ze juz tyle osob cie meczy ale bardzo bym chciala wiedziec jaki jest efekt po takiej dawce?? W Niemczech i Angli nie nawidza Polak贸w, wed艂ug nich Polki to dzi**i, a POlacy to alkoholicy i nieroby... seks oferty
Wiele jest tu wpis贸w, 偶e jednak mo偶na j膮 pokona膰 samemu, ale trzeba tego chcie膰!!! Ej ja dzisiaj troche poczyta艂am sobie opowiada艅 erotycznych i posz艂am si臋 za艂atwi膰 i zobaczy艂am plamy krwi, ale okres mia艂am zaledwie 2 tygodnie temu. nie........ ale.fakt faktem jak chodzilam mimo okropnej deszczowej pogody to ogolnoe na dalsza czesc dnia lepien sie czulam. oczywi艣cie pe艂en profesjonalizm. Zup臋 mo偶na je艣膰 bez ogranicze艅, gdy偶 nie dostarcza energii. jak si臋 raz nie spr贸buje to si臋 nie dowiecie czy wam to odpowiada czy nie, ja nie bior臋 zadnych pigu艂ek i zabezpieczamy si臋 tylko prezerwatyw膮 i tak troch臋 g艂upio 偶eby m贸j m膮z ko艅czy艂 ca艂y czas tylko w condomie, praktycznie podczas kazdego stosunku ko艅czy mi w buzi i sperm臋 po艂ykam lubi臋 to i jest to dla nas normalne i to jest tak jak bym po艂kne艂a 艂y偶eczk臋 kisielu wiadomo trzeba ustali膰 zasady co mo偶emy robi膰 a co nie 偶eby sex by艂 przyjemny a osobi艣cie po艂ykanie spermy mnie jeszcze bardziej podnieca niz brzydzi.
masa偶ysta z empiro
Czasami warto zaufa膰.
W ostatnich miesiacach mi臋sniaki znacz膮co uros艂y - m贸j ginekolog zaleca mi zabieg ( usuni臋cie mi臋艣niak贸w) Nie rodzi艂am.
Co za posty..
jestem zacwycona!
Od oko艂o dw贸ch tygodni sp贸藕nia mi si臋 okres, m臋cz膮 mnie ci膮g艂e b贸le g艂owy, zm臋czenie oraz czasami pojawia si臋 przeszywaj膮cy b贸l w dole brzucha, ale trwa on zazwyczaj kr贸tko.
Kobiety to lubia, wiec podrywanie nic ci nie zaszkodzi.
nordic walking w wodzie!:
1 lyzeczka tlustej smietany w plynie =1 g _________________ My webpage - Instant Loans |
|