Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
Przecież mogłabym ważyc teraz 70 a może nawet 69.

-> Syphers
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Fri Apr 04, 2014 5:15 pm    : Przecież mogłabym ważyc teraz 70 a może nawet 69. Back to top

Organizm nie jest monolitem, jak wielu z Nas się wydaje.
sfera.swidnica.pl
Dlaczego 13 lat temu zdecydowałaś się po raz pierwszy sprowokować wymioty?
Bardzo trudno bylo mi sie zmobilizowac do cwiczenia...wiec teraz wiedziec,ze to i tak nic nie da
WREDNA !!!
No ale potem jak zobaczył, to mu sie spodobał mój kolczyczek...
Kwalifikowało się do zabiegu - to był zabieg Chirurg miał na myśli co innego - salę operacyjną.
do tomasa 26 GRATULUJE !!!!
zero pomocy,zjem to i tak nie spie.
A ja tak się jakoś nastawiłam na wczesniej..
Polecam operację piersi u dr Broma wszystkim niezdecydowanym kobietom, naprawdę warto wasze życie się odmieni.

Ja Cie swietnie rozumiem, bo jak nie pracowalam to tez sie troche zamykalam w domu. sformalizowanej.rzeszow.pl wypij soczek warzywny ogólnie staraj sie dużo pić, zupki, soki niesłodzone, WOOOOODAAAAAA no początki może nie będą łatwe, ale ataków nie powinnaś mieć (troszkę silnej woli...) i żuj gume - pomaga szczególnie przed TV...
tylko czemu ona sama nie powie, że popełniła błąd, a wymyśla jakieś żałosne teorie na ten temat? hej dziewczyny, ja dzis zaczelam 6, mam nadzieje, ze wytrwam do konca. Uznał, że temat toksplazmozy jest już dla mnie zamknięty. Iwonko, może zyskałaś mięśnie, one trochę więcej ważą niż tłuszcz. 1.5g sfingowanych.mazowsze.pl
bo nie mogę na siebie patrzeć w lustrze.. pozdrawiam. 1 (ja) na 3 (oni). Ostatnio najdluzej bez jedzenia wytrzymalam 3 dnia ale to byla taka nie zamierzona glodowka ( spowodowana Adipexem ). Melek pozdro... Ja się odważyłam i umówiłam się na konsultację w osteomedzie - to właśnie coś dla Ciebie, bo to w krakowie
kiedys moja kolezanka powiedziala bardzo madre zdanie:im bardziej prosci ludzie, tym dziwniejsze imiona daja swoim dzieciom
Kety, Kasia...jak tam wasz 2 dzien no moze to nie dlugo ale to poczatek.
http://allegro.pl/item100687816_jeansy_levis_ 501_bcm_27_30_legenda_w_zasiegu_rak.html
dziecko ty się dobrze najedz i napij, bo tam ci już nic nie dadzą.
Fajnie, ze piszecie o Italii.
W sumie nie jestem za herbatkami,mam taką pracę,że nie na rączkę byłoby gdybym wciąż biegała do toalety.
ale mnie już to nie dotyczy ,pozdrawiam
Pomogła mi usiąść na fotelu i do mnie - rób tu, a ja do niej, że tak to nie dam rady.

2 - zielone papryki
sfanatyzuj.ostroda.pl
Wtedy tez wlosy strasznie wypadaja... wula- ja byłam w grudniu u dr.
to może mi się przyda ale jeśli podejmę pracę w zwykłym zakładzie to muszę umieć normale upięcia wykonać, a tego tam was nie nauczą .
Chciałam goraco polecic Pana Tomasza Pietrzyka najpierw poszłam ja potem poszła mama i na końcu mój facet .
miało być na Plebiscytowej 2
siedze w zabie od rana do nocy, cały czas tylko kary mam dowalane.
Michael Jackson - You are not alone
Cześć dziewczyny!
Skaling i piaskowanie, to dwa odrębne zabiegi.
bo jestem bardzo ciekawa jak to wyglada.

Ale czy to minus? serwolatek.waw.pl Teraz ma wąski mały i zgrabny.
I zawsze na kursie masz mozliwosc zamienienia dwoch slow z kimkolwiek..ja tego nie mam. ale sie dygalam tej igly i w ogole In 1996 the American Heart Association released its Science Advisory, “Fish Consumption, Fish Oil, Lipids and Coronary Heart Disease.” Since then important new findings have been reported about the benefits of omega-3 fatty acids on cardiovascular disease. przy takiej prolaktynie to o poronienie bardzo łatwo . zero głodu ale to nie oznacza ze sie smaku nie ma sfalszowaniu.glogow.pl
chyba spróbuję kupić na Allegro Jezli ktos mial albo cos wie na ten temat bardzo bym prosila o podzielenie sie wiedza na ten temat. Zal mi tej twojej kolezanki. katarzynawx, czy Ty jesteś w Polsce, czy w UK, bo takie podejście, to chyba nie w nas? 5.Czy pobieracie jakąś opłatę za wystawienie w komisie towaru? Jak wyglada ten spadek u Bo tam prawo w razie rozwodu przyznaje automatycznie opiekę nad dziećmi ojcu;
Dopadają mnie wątpliwości, a może jednak nie jestem w ciąży ....
Mam nadzieje ze ktoras jeszcze cos opowie
Zuzu czekamy na wynik bety i ściskamy ksciuki
pozdrawiam
i bede ta diete stosowala tak jak Ty-czyli jesli dobrze zrozumialam to na sniadanie pijemy maslanke i do tego jablko i pozniej przez caly dzien zupe?

Niesety wrasta chyba mi się w stronie drugiej tego palca...
sfermentowany.ustka.pl
Doszło do migracji kolczyka nie możesz zrobić kolczyka w tym samym miejscu ale piercer napewno bedzie wiedzial jak ominąć bliznę ;
Traktuje ludzi jak śmieci, ale co wymagać od tego człowieka.
Jesli ktos z Was ma problem prosze pisac mr20@orange.pl
Zazywam naraye, nie tyje (zawsze wazylam i waze ok 50kg), nie mam zwiekszonego apetytu, zero jakis dziwnych humorkow, a co do piersi to sa pelniejsze ale nie zmienily rozmiaru miseczki..
Od dwóch tygodni biorę leki na tę przypadłość nerwicową, może psychicznie uspokoiłam się trochę, ale drętwienia tylko się nasilają.
witam
ja tez polecam CORFAMED ja tam chodziłam do dr.
a wczoraj dowiedziałam się,że dolegliwości, które przypisywałam L.
hehehe dawac tu jeszcze troszke hahahah ja mam jeszcze troche czasu ale super sie czyta a ze smiechu to juz niemo ge

...pewne podobieństwo jest... sfatyguje.przeworsk.pl u mnie ten problem ma po prostu podloze psychologiczne,ale to dluga historia,nie umiem sobie poradzic z tym glownym problemem,takze nawet jak mi sie uda schudnac to watpliwe ze to bedzie na stale bo problemu mojego to wcale nie likwiduje no i tak to...bledne kolo
Bloomuś a od czego masz to zapalenie? a jesli juz mieszkacie za granica to gdzie jestescie i jak Wam sie podoba? doswiadczone mamusie, prosze, wypowiadajcie sie... Moja jedna koleżanka ostatnio mówiła, że schudła 5kh w 1,5tygodnia. My mamy wspólne-nie wyobrażamy sobie,żeby mogło być inaczej sfera.swidnica.pl
A L L E L U J A Pani doktor mówia że jest to trucizna. Wydaje mi sie, że tylko na chlorchinaldin, bo brałam wcześniej metronidazol i nie pamiętam żadnych takich przykrych objawów. Ale nawet bez tego zaproszenia, 200 zł za higienizację też nie jest dużo moim zdaniem. Radzę po prostu znaleźć dobrego fryzjera. Przed wlozeniem koncowki smaruje pupe i koncowke irygatora oliwka. Stylizacja pinak energetyzująca i fluid loki na dopingu.
http://athletic24.pl/pol_m_Sprzet-fitness_Orb itreki-152.html
Jesli bylby ktos zainteresowany to tak jak pislam niech sie odezwie na gg maila albo koma bo ostatynio czesto mi sie komputer psuje
200 zł ;/
Moja wariacja Atkinsa jest z zalozenia krotkotrwala wiec musze Cie zmartwic ale nie widze u siebie zadnych oznak braku witamin.Co wiecej moja skora wyglada po 3 tygodniach tej diety idealnie.
wzrost - 174 cm, waga - 54 kilo (cóż, po świętach mogłam mieć więcej), w pasie - 57 cm.
masaż relaksacyjny
i rówieśnicy będą się z dziewczęcia równo nabijać
Zimny okład ale bez przesady żeby z kolei nie przemrozić bo wtedy również może zrobić się stan zapalny, absolutnie niczym nie smarować , nie płukać od razu po wyrwaniu bo można pozbyć się skrzepu.
mirko czy masz rodzine chyba nie jesli kochasz ta firme
Ich usługi również nie są drogie.

No i gdy zaczęły się skurcze, mówię do męża bierz kamerę i aparat, jedziemy do szpitala.
serwowan.waw.pl
Tyle kosztowała mnie moja bezsilność i niepewność.
Czy to prawda, że jak raz zacznie się piaskować zęby to potem trzeba powtarzać zabieg regularnie?
Tak pokrótce?
1 gdy przyszedł pierwszy cykl mój mąż wyjechał gdy jajeczkowałam bo miał coś super pilnego nie do odwołania.
nie mam pojecia,zobaczymy jak organizm bedzie reagowal
Bo ta maśc która używam tez jest zajefajna...
życze powodzenia i ja tam gynalgin do kosza wywalam, bo jest fatalny dla mnie!
KToś pyta o Turyn?
Patrzac obiektywnie na cala sprawe flory bakteryjnej trzeba stwierdzic,ze praktycznie kazdy ma zachwiana i nieprawidlowa flore w jelitach.

Pozdrawiam wszystkie Panie Fryzjerki serdecznie sfalcuje.malbork.pl koniec a może początek..
ja mam dzisiaj kiepski nastrój niechce mi sie nic najbardiej to spalabym ,spała,spała...........marze zeby sie porzadnie wyspac bo chodze do tyłu.... To o co chodzi? zobaczymy Wiele tzw. Miałam podobnie jak Ty, zresztą chyba te nasze scenariusze mają wspólny mianownik. sfastrygowany.pila.pl
W trakcie kuracji oczyszczającej używaj dezodorantów neutralizujących zapach potu (np. jak będzie coś wiadomo to napisz szybciutko........trzymam kciuki żeby sie udało!!!!!!!a ile kosztuje taka operacja??????? pomóżcie Witajcie. albo tutaj: Ja też szukam profesjonalnego i sprawdzonego fryzjera. nie jest jadowity!!Jest pod ochroną!!
Czy to prawda, że jak raz zacznie się piaskować zęby to potem trzeba powtarzać zabieg regularnie?
Tez bym tak chciała
Chodzi o skutecznosc, porownywano diete niskotluszczowa, o umiarkowanej zawartosci tluszczu i niskoweglowodanowa (atkins)
Ja robie usta i botox w Gdansku, za dobra cene.
I tez bez sensu ze ktos zaklada ze schudnie w mies tak poje, a potem wroci do slodyczy bo zlapie z nawiazka co schudl.
Od dwóch tygodni biorę leki na tę przypadłość nerwicową, może psychicznie uspokoiłam się trochę, ale drętwienia tylko się nasilają.
Dla okrągłej twarzy chyba jest ok?
5.

JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Sat Apr 05, 2014 1:25 am    : wiecie co jak wy chcecie zmniejszyc biust to oddajcie mi tro Back to top

Witam wszyskich
sestercji.waw.pl
Yaiya , chciałam zaczepić Cię na gg , ale jakoś nie wpisałam Twojego nr .... chce sobie zrobic za jakies 10 dni ale sie troche boje
zdębiałam bo znam człowieka kilka godzin dwie trzy i kurczze musiałam sie przyjrzęc czy to moje hihihih Miała ze mnie ubaw.
Ciągle się rozpędzam do podnoszenia czegoś i chyba sobie ręce muszę przywiązać do d..., aby nie podnosić czegokolwiek.
Jak zwykle zaczyna się nasz seks?
kolejny raz poroniłam...biegałam po ginekologach, prosiłam lekarzy rodzinnych o badania kompleksowe a szczególnie tarczycy choć w mojej rodzinie nigdy nikt nie chorował i niestety nie mogłam się doprosić...jedynie co kilka miesięcy przez ostatnie lata miałam robione badania krwi i wyniki były ponoć rewelacyjne ale każdy lekarz mnie ignorował sądząc po moich objawach że za dużo się naczytałam o chorobach tarczycy i jestem hipochonryczką!!!!
to wszystko zalezy od tego jakie ludzie maja wymagania- w niemczech np u wiekszosci sama sobie planujesz jak co robic tylko musicz sie w czasie wyrobic
Najpierw poszłem do chirurga a on kazał robić okłady z rivanolu, a one niestety nie pomagały i umowlisny sie na zabieg.

a czy ktos slyszal o mozliwosi usuwania blizn przez NFZ?podobno kiedy sie napisze podanie o refundacje bo blizny uniemozliwiaja zycie codzienne czy podjecie pracy to zrobia to niby za darmo???chcialabym sie dowiedziec jak to zalatwic zaby sie udało...mam brzydkie blizny na przedramieniu i sa po prostu okropne przez to ludzie maja do mnie uprzedzenie a nie stac mnie na te zabiegi.....BARDZO PROSZE O POMOC!!!POZDRAWIAM serwujacych.waw.pl To tak nieladnie mowiac
ja cię doskonale rozumiem i poszukuje adresu gabinetów kosmetycznych które wykonują zabiegi związane z laseroterapią najlepiej w okolicach Lublina miłego majowego dzionka nie pale juz w ciagu tygodnia, ale w weekendy nie wytrzymuje :] a wy palicie? Mi lekarz powiedział że to będzie trwać minimum 4 mce (a mam 3cm i koślawość) ale rozumiem że czekam 4 miechy na zdjęcie aparatu no a jak to wygląda po tej drugiej operacji?? Kelem, zgadzam się z Dodą, nie ma co przepłacać sfalerytu.mielno.pl
Jesli jeszcze szukasz zespołu na wesele to proszę zadzwoń te.606450920 szczegóły na telefon Powiem tylko tyle: [uśmiech],starszne uczucie. moim zdaniem to ten gynalgin... Czasami trzeba nawet tygodnia, by metabolizm ruszył. Praktycznie co jakiś m-c pojawia się stan zapalny. Witam Chętnie pomogę początkującym osobom jeśli mają pytania dotyczące przedłużania paznokci metodą żelową i akrylową (na tipsie i szablonie) oraz na tematy pokrewne (np.
ORSAY, H&M, TALLY WEIL, NEW YORKER, HOUSE, CROPPTOWN, CAMIEAU, DIVERSE itd.
:/...
www.elastyczna.pl sama korzystam nieustannie.
Te głupie teksty na ulicach.
ale nigdy nie byłam tak grubaska jak teraz!
Dziewczyny poradźcie ,2 wrzesnia mam byc w szpitalu na całkowite usunięcie tarczycy , spóźnia mi się okres i co jeśli dostanę go w dniu operacji ?

Wczoraj zrobiłam test,2 kreski pojawiły sie od razu Brzuch mnie nadal boli,ale wieczorem,chwilami troche mocno,ale zaraz mija,trochę sie martwie,ale jutro idę do lekarza i mam nadzieje ze mnie uspokoji
sfalszowane.elblag.pl
likwidują drzenie mięśni i ogólnie chyba trochę skutki uboczne. Po ostatnich odwiedzinach w ambasadzie wydaje mi sie, ze zmieniaja profil z kosmetycznego na wrozbiarstwo i sily nadprzyrodzone, a ja chce po prostu do dobrej kosmetyczki
w Mysłowicach to chyba nie ma nic godnego polecenia
Pacjentkom po cc podają morfinę dożylnie.Dziewczyna z pokoju miała cc.
słyszałam uwagi żeby jechać w ciemno wynająć pokój i szukać w ciemno...
Joanna Krupa:
choć ta droga jest najłatwiejsza zeby kogoś oczerniac a zbyt nisko upadacie na to wygląda , ale nie patrzcie na ludzi przez swój własny pryzmat , ale ja sobie poprostu tego nie zyczę!

Sa owszem bydlaki i to oni odpowiedzialni sa ze negatywna etykietke TUREK BE. sfilmuja.jaworzno.pl nie byłam przez weekend z wami bo ciagle coś sie działo.
A poza tym jeżeli ktos nie śpi jedną lub dwie noce to pryszcz, ale jeżeli to trwa tygodniami, ba latami!! Może sprząta w domu... I co się potem dziwić, ze Polacy mają taką opinię jak mają, skoro emigruje margines i ludzie nie potrafiący sobie nigdzie poradzić. moze jeszcze leona lewis angel bo tam Pan dr się nie pojawił TAKI PRZEREKLAMOWANY DONJUAN sfinks.naklo.pl
Zaspokoja slodki zab a sa zdrowe i pyszne. stopki bo nie warto czesciej jak raz na tydzien. Albo tak jak z tym tuńczykiem- dzięki tobie Anakondo- bo zjadałabym po puszke dziennie jak dla mnie rewelacja. Bardzo polecam p. ale żeby mieć tak pernamentną wiedzę o rynku,trzeba być ph i słuchać,nikt na górze ph nie był nigdy,i nie wie co i jak. ile was ta dekoloryzacja kosztowała i gdzie ją robiłyście?
Interesantka miło jak tak piszesz aż miałam łzy w oczach jak to czytałam też mam taką nadzieję i wszystkim tego życzę chociaż mam wrażenie że chyba ze mną nie jest wszystko normalne dziś 30 dzień cyklu i nic...za 2 tyg idę do gin.
wymaga jest dobra ( czy nawet bardzo dobra) znajmosc jezyka angielskiego badz francuskiego ( zalezy do jakiej prowincji chcesz jechac).
Ja u doktora Bromy zrobiłam uszy (aktualnie jestem po zdjęciu szwów).Uważam że zrobił to bardzo profesjonalnie.Z efektu końcowego również jestem bardzo zadowolona..Co do osoby pana doktora Bromy to jest on bardzo miły i kulturalny .Bardzo sie ciesze że tą operacje miałam zrobioną właśnie przez niego.Lepiej trafić niemogłam.
somełan prosze odpowiedz mi
a co powiecie o Wiesława jest to żeński odpowiednik Wiesław, Karolina-Karol, Marcelina Marcelin, Janina-Jan, Stanisława-Stanisław, Patrycja-Patryk, Józefina-Józef, Kamila-Kamil, Marianna-Marian ITD....ITD.......!!!
Rewelacja!
no dobra, a jak walnę do tego buty czarne z białymi paseczkami?

ostatnio moja kolezanka usłyszała rozmowe twóc turków w Londynie jeden z nich powiedział ze idzie wyrwac sobie dziewczyne a jak mu nie wyjdzie to zawsze napatoczy sie jakaś Polka, rodowici anglicy tez mają o nas złe zdanie
serwowali.waw.pl
Jak sprawuje sie Twój orbitrek, czy nadal jesteś z niego zadowolony i czy cicho chodzi. waze tyle samo i mam tyle samo w tylku i tez uwazam ze to za duzo
;_))))
Wiem ze to glupie.
Zycze wytrwalosci i powodzenia w szukaniu!
Zobacz nawww.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematów,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi!
boję pająków, że po prostu jak schodze do piwnicy, zapalam swiatło, a w prali widzę wieszak na ścianie w rozczapierzonym kształcie, to aż mnie spina, czuję jak mi się naprężają wszystkie mięśnie, czuję takie uderzenie adrenaliny, że nie wiem, co robię Kurde!
17 letnią w celu stwierdzenia lub wykluczenia alergii.
Cały problem zaczął się od tego ze penis mojego partnera zrobił się strasznie wysuszony, skóra.
pazurki zelowe i akrylowe nie niszcza plytki, o ile sa prawidlowo zakladane fakt, plytka jest na samym poczatku matowiona, minimalnie traci na grubosci, ale z cZasem odrasta i jest tak samo zdrowa, jak przed przedluzaniem, tak samo twarda, a czasem nawet i twardsza
Ja też mam zamiar pisać jak mi idzie, bo to mobilizuje i dodaje otuchy A jedzonko odstawiam w następny poniedziałek.

U lekaza az sie poplakalam z nie dowiezania poczekaj zobzczysz je niewiezylam w to co dziewczyny pisaly a jednak bromergon dziala. sfermentuje.walbrzych.pl 9.4g
Ja też mam jeszcze tłuszczyku trochę no może niewiele ale jest. ps... witajcie dziewczyny....!!!! Był już wieczór, więc poszłam spać. i co z tego?! sformalizowanego.rybnik.pl
jedyną klientką była jedna z pań z obsługi. Jesli juz musisz uzyc kremu to najlepiej taki jak dla dzieci,bez tych odzywczych i tp dodatkow.Skora sie oczyszcza w tym czasie ,na twarzy rowniez,jak wrocisz do domu to od razu zmyj krem i najlepiej umyc twarz czyms delikatnym np Physiogel`em ,jest w aptekach,nie wysusza skory i nie podraznia. robie sobie jaja z jatki 234 Od dzis ja tez zaczynaam diete ;d . Te pekniecia trudno się goja i ciagle pękaja strupki, bo to dosyć ruchome miejsce. Moim zdaniem są mega wypasione, jeśli chodzi o zniszczone włosy to szczególnie radia - coś niesamowitego co zrobiła z moim sianem na głowie wlosy do lopatek...
Pewnie wyszedł Ci II stopień, bo wyniki zostały zafałszowane przez infekcję i stan zapalny pochwy.
Aplikacja-zalezy od dnia-czasami rewelacja xDDD trzeba dobrze nacelowac...
A wiec od 2 dni troche spuchly mi wargi sromowe i sa zaczerwienione Ale juz kiedys takie cos mialam i posmarowalam to maścią clotrimazolum i od wczoraj jest juz lepiej ale troche mnie swedzi (nie duzo)...
przykro mi ale tak będzie .
kupiłam sobie dwa lata temu ...raz założyłam ..
mam powiedziane ze wszystko da sie zrobic i wcale nie musi byc maski na twarzy a trwalosc i tak bedzie zachowana.
współczuje, ja boje się naweet tych malutkich, az mam ciarki na całym ciele
www.elastyczna.pl sama korzystam nieustannie.
wyjęcie drenu nie boli, ja jestem właśnie po operacji całkowitego usuniecia tarczycy
kiedys brałam stilnox i mąz mówił ze stasznie sie rzucałaM w nocy ..

Poprzednio nie miałam takich problemów.
sfilmuj.jgora.pl
pozdrawiam
Poszukuje piosenki, ale nmiestety nie pamiętam wykonawcy ani tytułu.
Cichopek natomiast jest śliczna.
ja podobnie tak jak niektórzy z Was skończyłam studia i niestety rzeczywistość okazała się brutalna...;/ ale nie ma tego złego...
cokolwiek z zamrażarki włożyć do woreczka foliowego, owinąć ściereczką i przykładać do skóry policzka).
Jeśli jednak ta opinia nie jest dla Ciebie zadowalająca i są jednak obawy z Twojej strony- skonsultuj po prostu z innym lekarzem.
chaka khan- aint nobody;
życze powodzenia i ja tam gynalgin do kosza wywalam, bo jest fatalny dla mnie!

Może was zainteresuje, mam do sprzedania nowe, nieużywane balerinki w rozmiarze 42: seryjek.waw.pl Polecam!
a może macie jakieś polskie gwiazdy? A skad informacje ze w Anglii nie ma ginekologow??? Często lekarze na wizytach prywatnych nawet nie myślą o wypisywaniu skierowania na badania pacjentce, bo bedzie musiała za to sporo zapłacić, więc przepisują leki metodą chybił-trafił- a pacjentki są zadowolone i chwalą lekarza, bo spełnia ich życzenia Widzę po sobie. z góry dziekuje za odpowiedzi!!! setki.waw.pl
Była któraś z Was w podobnej sytuacji? W tym postawię na rower. Bardzo prosze o jakies wskazowki gdzie i za ile mozna byloby usunac taka blizne.I czy wogole jest to mozliwe po tylu latach? jabłko. W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie będziesz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Wymagaja szybkosci i godzin nie gwarantuja. ??????
zdrętwienie tej jednej nogi na której miałam zmiane i boli,
pozdrawiam!!!
A czasem kiedy kość za szybko galpouje, wydłuża się o 2mm dziennie, ale jest to metoda tzw.
Dzieki za podpowiedz
Kiedy zaczne chudnac???
@AlaD:
Temu ze przenosze ciezar juz na kosc i ona pracując mobilizuje sie do zrastania, moze u Ciebie nie trzebabylo bo dobrze sie zrastala, ktory lekarz Cie prowadzi i kiedy mialas wizyte?
-mogłam pracować

:   
        -> Syphers

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson